Giriş Kayıt
Nate Havens

Nate Havens


Kameraman

Nate Havens, kameraman. Jack and the Beanstalk (2009), Law & Order: Trial by Jury (2006), (2009) Bruno (2009), (1998) Sex and the City (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nathan Havens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Kameraman 8.2 23,047
2013 Dram Kameraman 7.7 3,060
2013 Aksiyon Kameraman 7.7 14,846
2009 Macera Kameraman 4.8 1,370
2009 Dram Kameraman 7.1 4,647
2009 Aksiyon Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 5.8 128,947
2008 Komedi Kameraman 4.3 8,590
2008 Komedi Kameraman 5.6 106,634
2008 Komedi Kameraman 6.1 4,418
2008 Komedi Kameraman 5.1 18,273

İlk Doğanlar
2007 Dram Kameraman 4.7 2,782

İhtiras Oyunları
2007 Dram Kameraman    
2006 Belgesel Kameraman 7.5 821
2006 Suç Kameraman 6.4 1,010
2006 Komedi Kameraman 6.9 3,432

Kadın İsterse
2000 Komedi Kameraman 4.4 3,678
1999 Komedi Kameraman 6.3 3,982
1998 Komedi Kameraman 7.1 90,672

Mutluluk (I)
1998 Komedi Kameraman 7.8 60,266
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018