Giriş Kayıt
Nate Havens

Nate Havens


Kameraman

Nate Havens, kameraman. Jack and the Beanstalk (2009), Law & Order: Trial by Jury (2006), (2009) Bruno (2009), (1998) Sex and the City (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nathan Havens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Kameraman 8.2 22,350
2013 Dram Kameraman 7.7 3,013
2013 Aksiyon Kameraman 7.7 14,797
2009 Macera Kameraman 4.8 1,370
2009 Dram Kameraman 7.1 4,647
2009 Aksiyon Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 5.8 128,370
2008 Komedi Kameraman 4.3 8,590
2008 Komedi Kameraman 5.6 106,178
2008 Komedi Kameraman 6.1 4,418
2008 Komedi Kameraman 5.1 18,218

İlk Doğanlar
2007 Dram Kameraman 4.7 2,782

İhtiras Oyunları
2007 Dram Kameraman    
2006 Belgesel Kameraman 7.5 821
2006 Suç Kameraman 6.4 1,010
2006 Komedi Kameraman 6.9 3,408

Kadın İsterse
2000 Komedi Kameraman 4.4 3,678
1999 Komedi Kameraman 6.3 3,982
1998 Komedi Kameraman 7.0 89,943

Mutluluk (I)
1998 Komedi Kameraman 7.8 59,932
Dizi Altyazıları
Westworld (17,361) La casa de papel (8,185) The Terror (2,853) The Big Bang Theory (2,628) The Flash (2,527) Supernatural (2,306) Fear the Walking Dead (2,081) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,039) Legion (2,032) Gotham (1,932)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018