Giriş Kayıt
Nate Havens

Nate Havens


Kameraman

Nate Havens, kameraman. Jack and the Beanstalk (2009), (2009) Bruno (2009), (1998) Sex and the City (1998), (2013) The Goldbergs (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nathan Havens
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Kameraman 8.2 19,014
2013 Dram Kameraman 7.7 2,780
2013 Aksiyon Kameraman 7.7 14,557
2009 Macera Kameraman 4.8 1,370
2009 Dram Kameraman 7.1 4,647
2009 Aksiyon Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 5.8 125,307
2008 Komedi Kameraman 4.3 8,590
2008 Komedi Kameraman 5.5 103,561
2008 Komedi Kameraman 6.1 4,418
2008 Komedi Kameraman 5.0 17,858

İlk Doğanlar
2007 Dram Kameraman 4.7 2,782

İhtiras Oyunları
2007 Dram Kameraman    
2006 Belgesel Kameraman 7.5 821
2006 Suç Kameraman    
2006 Komedi Kameraman 6.9 3,331

Kadın İsterse
2000 Komedi Kameraman 4.4 3,678
1999 Komedi Kameraman 6.3 3,982
1998 Komedi Kameraman 7.0 86,089

Mutluluk (I)
1998 Komedi Kameraman 7.8 58,282
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017