Giriş Kayıt
Mitsunori Hattori

Mitsunori Hattori


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Mitsunori Hattori, yönetmen asistanı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Yönetmen Asistanı 6.6 46
2005 Korku Yönetmen Asistanı 5.5 72
2004 Aksiyon Yönetmen 8.0 5
1998 Gizem Yönetmen Asistanı 7.5 83
1995 Yetişkin Yönetmen 5.9 80
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017