Giriş Kayıt
Mitsunori Hattori

Mitsunori Hattori


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Mitsunori Hattori, yönetmen asistanı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Yönetmen Asistanı 6.6 46
2005 Korku Yönetmen Asistanı 5.5 72
2004 Aksiyon Yönetmen 8.0 5
1998 Gizem Yönetmen Asistanı 7.5 83
1995 Yetişkin Yönetmen 5.9 80
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,324) Den of Thieves (3,068) Maze Runner: The Death Cure (2,815) Winchester (2,563) Hostiles (2,334) 12 Strong (1,839) A martfüi rém (1,762) The Commuter (1,360) Bleeding Steel (1,343) Submergence (1,195)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,678) Supernatural (4,741) The Big Bang Theory (3,417) Westworld (3,333) Gotham (2,864) The Terror (2,857) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,417) Arrow (2,396) The Flash (1,981) Krypton (1,702)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018