Giriş Kayıt
Mitsunori Hattori

Mitsunori Hattori


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Mitsunori Hattori, yönetmen asistanı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Yönetmen Asistanı 6.6 46
2005 Korku Yönetmen Asistanı 5.5 72
2004 Aksiyon Yönetmen 8.0 5
1998 Gizem Yönetmen Asistanı 7.5 83
1995 Yetişkin Yönetmen 5.9 80
Film Altyazıları
Gold (2,490) Get Out (1,648) Personal Shopper (1,531) Logan (1,409) Silence (1,266) The Age of Shadows (962) Split (913) La La Land (877) Rings (839) The Fate of the Furious (772)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,887) The Flash (4,290) Into the Badlands (3,149) Gotham (2,199) The Blacklist (1,768) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,405) Vikings (1,381) Game of Thrones (1,380) Billions (1,186)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017