Giriş Kayıt
Mitsunori Hattori

Mitsunori Hattori


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Mitsunori Hattori, yönetmen asistanı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Yönetmen Asistanı 6.6 46
2005 Korku Yönetmen Asistanı 5.5 72
2004 Aksiyon Yönetmen 8.0 5
1998 Gizem Yönetmen Asistanı 7.5 83
1995 Yetişkin Yönetmen 5.9 80
Dizi Altyazıları
The Flash (6,868) Into the Badlands (3,359) Black Sails (2,370) Legion (2,265) Vikings (1,779) Legends of Tomorrow (1,621) Arrow (1,603) 24: Legacy (1,598) Iron Fist (1,582) Game of Thrones (1,404)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017