Giriş Kayıt
Rosine 'Ace' Hatem

Rosine 'Ace' Hatem (56)


Dublör, Oyuncu

Rosine 'Ace' Hatem, 05 Ağustos 1960 Methuen, Massachusetts, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Telefondaki Yabancı (2006), Big Business (1988), Eulogy (2004), Güzel Dadı Çirkin Kral (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1960
Doğum Yeri: Methuen, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: 'Ace' Hatem | Ace Hatem | Rose Ace Hatem | Rosine
Burcu: Aslan
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 56 Komedi Dublör 5.4 25,414

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 53 Aksiyon Dublör 5.6 94,656

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 52 Komedi Dublör 5.6 63,538

Hayvan Bakıcısı
2011 51 Komedi Dublör 5.2 46,086

Gece ve Gündüz
2010 50 Aksiyon Dublör 6.3 152,338
2010 50 Aksiyon Dublör 4.2 394

Köpek Oteli
2009 49 Komedi Dublör 5.4 16,843
2009 49 Komedi Dublör 6.5 2,251

Karantina
2008 48 Korku Oyuncu 6.0 58,411

Üvey Kardeşler
2008 48 Komedi Dublör 6.9 218,280

Tımarhane
2008 48 Korku Dublör    
2008 48 Aksiyon Oyuncu 6.8 317

Demir Adam
2008 48 Aksiyon Dublör 7.9 719,903

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 47 Biyografi Dublör 7.1 91,181

Zor Ölüm 4.0
2007 47 Aksiyon Dublör 7.2 342,625
2007 47 Aksiyon Dublör    

Telefondaki Yabancı
2006 46 Korku Dublör
Oyuncu
5.0 35,611
2006 46 Macera Dublör    

Milyonluk Bebek
2004 44 Dram Dublör 8.1 501,442

Örümcek Adam 2
2004 44 Aksiyon Dublör 7.3 426,861
2004 44 Komedi Dublör 6.7 7,755

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 43 Aksiyon Dublör 8.0 839,488

Aman Tanrım!
2003 43 Komedi Dublör 6.7 306,552

Azınlık Raporu
2002 42 Aksiyon Dublör 7.7 412,903

Örümcek Adam
2002 42 Aksiyon Dublör 7.3 561,029
2002 42 Komedi Dublör 5.9 5,882
2001 41 Aksiyon Dublör 5.3 5,473

Çıtır Kızlar
2000 40 Komedi Dublör 5.6 92,575
2000 40 Dram Oyuncu 5.4 3,315

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 40 Komedi Dublör 4.7 3,067

Üç Kral
1999 39 Aksiyon Dublör 7.1 140,643

Aydaki Adam
1999 39 Biyografi Dublör 7.4 102,673

Müfettiş Gadget
1999 39 Aksiyon Dublör 4.1 37,467

Korkunç Politika
1999 39 Suç Dublör 7.2 71,257

Aşkın Gücü
1998 38 Dram Dublör 7.0 85,686

Kuşatma
1998 38 Aksiyon Dublör 6.3 59,232

Bıçağın İki Yüzü
1998 38 Aksiyon Dublör 7.1 197,435
1998 38 Gerilim Dublör 5.1 1,512
1998 38 Aksiyon Dublör 5.3 414

Kumpas
1997 37 Aksiyon Dublör 5.5 4,922

Ateş Altında
1997 37 Aksiyon Dublör 4.9 13,795

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 37 Komedi Dublör 5.3 6,855
1997 37 Komedi Dublör 4.7 8,092

Yalancı Yalancı
1997 37 Komedi Dublör 6.8 227,820
1997 37 Aksiyon Dublör 5.5 21,528

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 36 Aksiyon Dublör 7.6 100,255

Gün Batımından Şafağa
1996 36 Aksiyon Dublör 7.3 226,537
1996 36 Aksiyon Dublör 6.8 10,518

Dev Şeftali
1996 36 Animasyon Dublör 6.7 50,951
1996 36 Dram Dublör 5.7 4,926

Dişçi
1996 36 Korku Dublör 5.1 6,437

Ani Ölüm
1995 35 Aksiyon Oyuncu 5.7 26,003
1994 34 Dram Dublör    
1994 34 Aksiyon Dublör 5.5 62,263

Taş Devri
1994 34 Komedi Dublör 4.8 62,335
1993 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,915
1992 32 Macera Dublör 5.3 3,495

Kırılma Noktası
1991 31 Aksiyon Dublör 7.2 117,345
1991 31 Aksiyon Dublör 6.0 2,651
1990 30 Dram Dublör 5.2 152
1990 30 Korku Dublör 3.0 123
1988 28 Aksiyon Dublör 5.1 2,357
1988 28 Komedi Dublör 6.3 9,155
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017