Giriş Kayıt
Fumio Hashimoto

Fumio Hashimoto


Sesler

Fumio Hashimoto, sesler. Tampopo (1985) yapımıyla biliniyor.02 Kasım 2012 tarihinde (42 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 02 Kasım 2012
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Biyografi Sesler 6.7 517
2009 Aksiyon Sesler 6.2 350
2007 Dram Sesler 5.9 39
2007 Komedi Sesler 6.4 41
2005 Aksiyon Sesler 5.7 200
2002 Gerilim Sesler 6.3 150
2000 Komedi Sesler 6.9 314
1999 Suç Sesler 7.0 113
1998 Romantik Sesler 7.2 8
1997 Dram Sesler 6.6 350
1996 Dram Sesler 7.2 66
1991 Sesler 6.7 12
1991 Sesler 7.2 227
1989 Komedi Sesler 5.9 30
1987 Komedi Sesler 6.8 12
1985 Komedi Sesler 7.9 10,632
1985 Dram Sesler 7.0 194
1985 Sesler 7.6 35
1985 Dram Sesler 6.7 33
1984 Dram Sesler 7.1 131
1982 Aksiyon Sesler 5.7 381
1980 Sesler 6.1 31
1979 Sesler 6.2 158
1977 Dram Sesler 5.8 100
1975 Komedi Sesler    
1963 Macera Sesler 7.0 298

Domuzlar ve Savaş Gemileri
1961 Dram Sesler 7.6 1,272
1959 Dram Sesler 7.1 161
1958 Komedi Sesler 6.3 199
1958 Komedi Sesler 6.7 267
1958 Aksiyon Sesler 6.8 359
1957 Suç Sesler 7.0 495
1957 Komedi Sesler 7.6 374
1956 Dram Sesler 7.4 141
1956 Sesler 7.9 9
1955 Dram Sesler 7.3 261
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017