Giriş Kayıt
Allison Harvey

Allison Harvey


Kostümcü

Allison Harvey, kostümcü. (2011) Duyguların Rengi (2011), (2011) Çelik Yumruklar (2011), (2010) Tanrının Kitabı (2010), (2014) Boyun Eğmez (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 124,096

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.4 67,584

Duyguların Rengi
2011 Dram Kostüm Bölümü 8.1 372,980

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.1 276,268

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 139,777

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 256,567

Gerçek Masallar
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 79,218

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Çeşitli 5.5 171,365

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
6.0 129,604

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Çeşitli 7.3 125,209

Simone
2002 Komedi Çeşitli 6.1 55,188

Manolya
1999 Dram Çeşitli 8.0 261,626

Çığlık 2
1997 Korku Çeşitli 6.1 138,163

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Çeşitli 6.9 247,660
1963 Dram Kostüm Bölümü 6.8 3,759
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018