Giriş Kayıt
Allison Harvey

Allison Harvey


Kostümcü

Allison Harvey, kostümcü. (2011) Duyguların Rengi (2011), (2011) Çelik Yumruklar (2011), (2010) Tanrının Kitabı (2010), (2010) Çılgın Bir Gece (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 116,387

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.4 65,192

Duyguların Rengi
2011 Dram Kostüm Bölümü 8.1 348,095

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.1 267,045

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 134,629

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 244,706

Gerçek Masallar
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 76,289

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Çeşitli 5.5 165,088

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
6.0 125,424

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Çeşitli 7.3 117,825

Simone
2002 Komedi Çeşitli 6.1 53,301

Manolya
1999 Dram Çeşitli 8.0 252,470

Çığlık 2
1997 Korku Çeşitli 6.1 132,325

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Çeşitli 6.8 236,070
1963 Dram Kostüm Bölümü 6.8 3,551
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017