Giriş Kayıt
Allison Harvey

Allison Harvey


Kostümcü

Allison Harvey, kostümcü. (2011) Duyguların Rengi (2011), (2011) Çelik Yumruklar (2011), (2010) Tanrının Kitabı (2010), (2010) Çılgın Bir Gece (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.2 117,963

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.4 65,517

Duyguların Rengi
2011 Dram Kostüm Bölümü 8.1 352,089

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.1 268,687

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 135,617

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 246,974

Gerçek Masallar
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 76,841

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Çeşitli 5.5 166,352

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
6.0 126,255

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Çeşitli 7.3 119,040

Simone
2002 Komedi Çeşitli 6.1 54,026

Manolya
1999 Dram Çeşitli 8.0 254,132

Çığlık 2
1997 Korku Çeşitli 6.1 133,528

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Çeşitli 6.8 238,380
1963 Dram Kostüm Bölümü 6.8 3,587
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017