Giriş Kayıt
Paul Hartnoll

Paul Hartnoll (49)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Paul Hartnoll, 19 Mayıs 1968 doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Peaky Blinders (2013), İşkence Okulu (2009), Pusher (2012), Oktan (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1968
Diğer Bir İsmi: Orbital
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 47 Aksiyon Müzik 6.1 67,069
2013 Suç Müzik 8.8 91,809
2012 44 Suç Müzik 5.5 3,886

İşkence Okulu
2009 41 Komedi Müzik 5.2 5,472

Oktan
2003 35 Korku Müzik 4.3 2,798

Yeni Nesil Ajan
2002 34 Aksiyon Oyuncu 5.8 155,680

Ufuk Faciası
1997 29 Korku Müzik 6.7 130,308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017