Giriş Kayıt
Susanne Hartmann

Susanne Hartmann


Editör, Editör

Susanne Hartmann, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Editör 6.7 475

Erken Ölen, Daha Uzun Ölü Kalır
2006 Komedi Editör 7.6 4,733
2005 Dram Editör 5.4 109
2004 Dram Editör    
1993 Dram Editorial Department 7.0 406
1992 Dram Editör    
1970 Suç Editör 7.3 1,772
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017