Giriş Kayıt
Becky Hartman Edwards

Becky Hartman Edwards


Yapımcı, Senarist

Becky Hartman Edwards, yapımcı, senarist. (2006) Invasion (2006), (2014) Hand of God (2014), (2008) Life on Mars (2008), (2016) Pitch (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Becky Hartman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.4 4,850
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.2 2,640
2014 Suç Yapımcı 7.5 8,928
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 20,974
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 26,743
2008 Suç Yapımcı 7.4 8,480
2008 Dram Yapımcı
Senarist
   
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 10,810
2004 Fantastik Yapımcı
Senarist
   
2002 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 2,421
2001 Dram Yapımcı 7.3 183
1998 Komedi Çeşitli 7.0 90,227
1992 Komedi Yapımcı 8.4 6,555
1990 Komedi Senarist 8.1 8,185
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018