Giriş Kayıt
Becky Hartman Edwards

Becky Hartman Edwards


Yapımcı, Senarist

Becky Hartman Edwards, yapımcı, senarist. (2006) Invasion (2006), (2014) Hand of God (2014), (2008) Life on Mars (2008), (2016) Pitch (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Becky Hartman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.4 4,686
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.2 2,572
2014 Suç Yapımcı 7.5 8,507
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 20,609
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 26,029
2008 Suç Yapımcı 7.4 8,480
2008 Dram Yapımcı
Senarist
   
2006 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 10,810
2004 Fantastik Yapımcı
Senarist
   
2002 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 2,421
2001 Dram Yapımcı 7.3 183
1998 Komedi Çeşitli 7.0 87,599
1992 Komedi Yapımcı 8.5 5,921
1990 Komedi Senarist 8.1 7,938
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,051) Stronger (4,032) Dunkirk (2,998) Loving Vincent (1,886) American Made (1,596) It (1,553) Flatliners (1,515) Kingsman: The Golden Circle (1,415) Mother! (1,317) The Foreigner (717)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,800) Mr. Robot (6,494) Shameless (5,565) Game of Thrones (3,178) Manhunt: Unabomber (2,729) Peaky Blinders (2,613) Designated Survivor (1,472) Lucifer (1,312) The Big Bang Theory (1,256) Supernatural (1,134)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017