Giriş Kayıt
Becky Hartman Edwards

Becky Hartman Edwards


Yapımcı, Senarist

Becky Hartman Edwards, yapımcı, senarist. (2008) Life on Mars (2008), (2014) Hand of God (2014), (2016) Pitch (2016), (2002) American Dreams (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Becky Hartman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.4 4,218
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.2 2,489
2014 Suç Yapımcı 7.5 7,768
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 19,833
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 25,135
2008 Suç Yapımcı 7.4 8,480
2008 Dram Yapımcı
Senarist
   
2006 Dram Yapımcı
Senarist
   
2004 Fantastik Yapımcı
Senarist
   
2002 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 2,421
2001 Dram Yapımcı 7.3 183
1998 Komedi Çeşitli 7.0 84,132
1992 Komedi Yapımcı 8.5 5,409
1990 Komedi Senarist 8.1 7,585
Film Altyazıları
Gold (2,465) Get Out (1,623) Personal Shopper (1,499) Logan (1,383) Silence (1,235) The Age of Shadows (944) Split (895) La La Land (862) Rings (828) The Fate of the Furious (763)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,809) The Flash (4,096) Into the Badlands (3,099) Gotham (2,133) The Blacklist (1,714) Fargo (1,658) The Last Kingdom (1,387) Vikings (1,359) Game of Thrones (1,342) Billions (1,173)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017