Giriş Kayıt
Becky Hartman Edwards

Becky Hartman Edwards


Yapımcı, Senarist

Becky Hartman Edwards, yapımcı, senarist. (2014) Hand of God (2014), (2008) Life on Mars (2008), (2016) Pitch (2016), (2015) The Astronaut Wives Club (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Becky Hartman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.4 4,638
2015 Dram Yapımcı
Senarist
7.2 2,568
2014 Suç Yapımcı 7.5 8,414
2011 Dram Yapımcı
Senarist
7.8 20,534
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 25,865
2008 Suç Yapımcı 7.4 8,480
2008 Dram Yapımcı
Senarist
   
2006 Dram Yapımcı
Senarist
   
2004 Fantastik Yapımcı
Senarist
   
2002 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 2,421
2001 Dram Yapımcı 7.3 183
1998 Komedi Çeşitli 7.0 86,969
1992 Komedi Yapımcı 8.5 5,921
1990 Komedi Senarist 8.1 7,872
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017