Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Steven Hartman

Steven Hartman (33)


Oyuncu

Steven Hartman, 26 Aralık 1983 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Angus (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Aralık 1983
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Stephen Hartman
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 14 Animasyon Oyuncu    

Şeker Adamın Laneti 2
1995 12 Korku Oyuncu 5.2 7,591
1995 12 Komedi Oyuncu 6.7 5,592
1994 Animasyon Oyuncu 7.3 7,205

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,649
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017