Giriş Kayıt
Steven Hartman

Steven Hartman (33)


Oyuncu

Steven Hartman, 26 Aralık 1983 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Angus (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Aralık 1983
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Stephen Hartman
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 14 Animasyon Oyuncu    

Şeker Adamın Laneti 2
1995 12 Korku Oyuncu 5.2 7,591
1995 12 Komedi Oyuncu 6.7 5,592
1994 Animasyon Oyuncu 7.3 7,205

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,741
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,138) Rogue One (4,896) Split (3,505) Assassin's Creed (2,529) Brimstone (2,176) Paterson (1,822) Hidden Figures (1,683) The Institute (1,555) The Great Wall (1,222) Passengers (1,097)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,895) Legion (7,009) Arrow (3,773) Legends of Tomorrow (2,173) Into the Badlands (2,089) The Blacklist (1,694) Vikings (1,627) Black Sails (1,568) Game of Thrones (1,471) 24: Legacy (1,462)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017