Giriş Kayıt
Bret Harte

Bret Harte


Senarist

Francis Brett Harte, 25 Ağustos 1836 Albany, New York, ABD doğumlu senarist. I quattro dell'apocalisse (1975) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francis Brett Harte
Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1836
Doğum Yeri: Albany, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Francis Brett Harte
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 Aile Senarist 6.2 13
1977 Western Senarist 5.9 58
1975 Western Senarist 6.4 1,704
1958 Dram Senarist    

Çapkın Kumarbaz
1955 Western Senarist 6.6 393
1911 75 Kısa Metraj Senarist 5.8 156
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018