Giriş Kayıt
James C. Hart

James C. Hart


Yapımcı, Yönetmen

James C. Hart, yapımcı, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Jim Hart
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gerilim Yapımcı 4.5 623
2009 Kısa Metraj Yapımcı 7.7 15
2007 Komedi Yapımcı 6.2 308
2004 Dram Yapımcı 7.1 776
2003 Dram Yapımcı 8.1 119

Kanıt Peşinde
2000 Suç Yapımcı 7.7 68,732
1988 Komedi Yapımcı 8.3 29,355
1988 Dram Yapımcı    
1986 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.0 3,107
1981 Dram Yapımcı 8.2 5,256
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017