Giriş Kayıt
Harvey Hart

Harvey Hart (61)


Yönetmen

Harvey Hart, 30 Ağustos 1928 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu yönetmen. East of Eden (1981), Komiser Kolombo (1971), The Alfred Hitchcock Hour (1962), Spenser: For Hire (1988) gibi yapımlarla biliniyor.21 Kasım 1989 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1928
Ölüm Tarihi: 21 Kasım 1989
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Suç Yönetmen 7.3 1,507
1981 Dram Yönetmen 7.5 567
1981 53 Macera Yönetmen 6.2 92
1980 52 Bilim-Kurgu Yönetmen    

İlk Kurşun
1976 48 Dram Yönetmen 5.6 223

Tıp Merkezi
1976 Dram Yönetmen    
1971 43 Dram Yönetmen 6.8 350

Komiser Kolombo
1971 Suç Yönetmen 8.2 22,070

Plaj Günleri
1968 40 Dram Yönetmen 5.6 191
1967 Aksiyon Yönetmen 7.3 1,966
1965 Western Yönetmen 8.0 368
1963 Macera Yönetmen 7.9 103
1962 Suç Yönetmen 8.6 2,854
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,613) Hostiles (2,837) Den of Thieves (2,793) Maze Runner: The Death Cure (2,277) 12 Strong (2,162) Wildling (1,793) Peter Rabbit (1,098) The Commuter (1,067) Submergence (989) Winchester (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,799) The Terror (3,517) The Flash (2,874) Legion (2,811) The Crossing (2,287) Supernatural (1,689) Vikings (1,432) The Expanse (1,398) The Big Bang Theory (1,215) Fear the Walking Dead (1,045)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018