Giriş Kayıt
Bret Harrison

Bret Harrison (35)


Oyuncu, Yapımcı

Bret Michael Harrison, 06 Nisan 1982 Portland, Oregon, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Gençlik Hayalleri (2002), Reaper 1 (2007), Breaking In (2011), Ateşli Festival: Mardi Gras (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bret Michael Harrison
Doğum Tarihi: 06 Nisan 1982
Doğum Yeri: Portland, Oregon, ABD
Diğer Bir İsmi: Brett Harrison
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.7 17,034
2015 33 Komedi Oyuncu 5.4 1,772
2015 Dram Oyuncu 7.2 2,568

Ateşli Festival: Mardi Gras
2011 29 Komedi Oyuncu 5.2 4,658
2011 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 196
2011 Komedi Oyuncu 7.5 2,207
2011 29 Dram Oyuncu 6.0 180
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,728

Ziyaretçiler
2009 Dram Oyuncu 6.8 48,433

Anlaşma
2008 26 Dram Oyuncu 5.4 4,005

Reaper 1
2007 Macera Oyuncu 7.8 21,518
2006 Komedi Oyuncu 7.6 1,720
2004 22 Dram Yapımcı 4.7 2,139
2004 22 Dram Oyuncu 6.6 1,136

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 70,237

Gençlik Hayalleri
2002 20 Komedi Oyuncu 6.2 42,982
2001 Komedi Oyuncu 7.5 12,785
1999 Komedi Oyuncu 6.3 965
1998 Komedi Oyuncu 8.1 126,957
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017