Giriş Kayıt
Len Harris

Len Harris (78)


Kameraman

Leonard W. J. Harris, 19 Mayıs 1916 Brondesbury, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kameraman. Kaybolan Kadın (1938), Drakula (1958), The Prisoner (1967), Baskerviller'in Köpeği (1959) gibi yapımlarla biliniyor.21 Şubat 1995 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Leonard W. J. Harris
Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1916
Ölüm Tarihi: 21 Şubat 1995
Doğum Yeri: Brondesbury, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Leonard Harris
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 Aksiyon Kameraman 8.6 9,865
1964 48 Korku Kameraman 6.2 521
1964 48 Korku Kameraman 6.0 1,053
1964 48 Suç Kameraman 7.7 31
1964 48 Dram Kameraman 6.2 181
1962 Aksiyon Kameraman 7.6 3,209
1962 46 Dram Kameraman 6.4 2,173
1962 46 Dram Kameraman 6.9 1,814

Banka soygunculari
1962 46 Suç Kameraman    

Kanlı Nehrin Korsanları
1962 46 Aksiyon Kameraman 6.5 592

Gündüz İnsan Gece Kurt
1961 45 Dram Kameraman 6.8 3,822

Korkunç Çıglık
1961 45 Korku Kameraman 7.4 2,483
1961 45 Macera Kameraman 6.0 437
1960 44 Korku Kameraman 6.5 1,526

Dracula'nın Gelinleri
1960 44 Korku Kameraman 6.8 4,680

Cehennem Yolu
1960 44 Suç Kameraman 7.3 526
1960 44 Dram Kameraman 7.3 568
1959 Savaş Kameraman 7.1 371
1959 43 Aksiyon Kameraman 6.4 544

Mumya
1959 43 Macera Kameraman 6.8 5,863

Baskerviller'in Köpeği
1959 43 Gizem Kameraman 7.0 6,869
1958 42 Suç Kameraman 6.9 506
1958 42 Korku Kameraman 6.9 3,176

Drakula
1958 42 Korku Kameraman 7.4 16,766
1958 42 Aksiyon Kameraman 6.4 162
1957 41 Macera Kameraman 6.5 2,586
1957 41 Bilim-Kurgu Kameraman 7.0 2,497

Frankeştayn'ın Laneti
1957 41 Dram Kameraman 7.2 6,593
1956 40 Bilim-Kurgu Kameraman 6.3 1,760
1955 39 Korku Kameraman 6.8 3,941
1954 38 Macera Kameraman 4.9 69
1954 38 Suç Kameraman 4.6 53
1954 38 Dram Kameraman 5.8 159
1954 38 Suç Kameraman 6.0 167
1954 38 Suç Kameraman 6.1 284
1954 38 Suç Kameraman 6.2 265
1954 38 Suç Kameraman 5.9 71
1953 37 Suç Kameraman 5.3 136
1953 37 Romantik Kameraman 5.9 399
1953 37 Dram Kameraman 5.8 194
1953 37 Suç Kameraman 6.2 53
1952 36 Komedi Kameraman 4.8 28
1947 31 Macera Kameraman 6.7 219
1947 31 Dram Kameraman 7.1 68

Kaybolan Kadın
1938 22 Komedi Kameraman 7.9 38,259
1938 22 Dram Kameraman 6.6 248
1937 21 Komedi Kameraman 7.7 1,267
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017