Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kenneth H. Harris

Kenneth H. Harris


Kameraman, Oyuncu

Kenneth H. Harris, kameraman, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kenneth Harris | Kenny Harris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Kameraman 7.6 78,597
2013 Dram Kameraman 9.0 336,893
2011 Belgesel Kameraman 7.5 372
2009 Macera Kameraman 6.6 7,231
2008 Dram Oyuncu
Kameraman
3.9 93

Konuş Benimle
2007 Biyografi Kameraman 7.4 8,503

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Kameraman 7.0 285,704

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 88,282

Korkunç Politika
1999 Suç Kameraman 7.2 71,215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017