Giriş Kayıt
Kenneth H. Harris

Kenneth H. Harris


Kameraman, Oyuncu

Kenneth H. Harris, kameraman, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Kenneth Harris | Kenny Harris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Kameraman 7.6 79,918
2013 Dram Kameraman 9.0 348,158
2011 Belgesel Kameraman 7.5 372
2009 Macera Kameraman 6.6 7,231
2008 Dram Oyuncu
Kameraman
3.9 93

Konuş Benimle
2007 Biyografi Kameraman 7.4 8,581

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Kameraman 7.0 288,585

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 89,049

Korkunç Politika
1999 Suç Kameraman 7.2 71,824
Dizi Altyazıları
The Flash (6,808) Into the Badlands (3,351) Black Sails (2,336) Legion (2,042) Vikings (1,713) Iron Fist (1,570) 24: Legacy (1,567) Legends of Tomorrow (1,559) Arrow (1,500) Game of Thrones (1,388)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017