Giriş Kayıt
Johnny Harris

Johnny Harris (43)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Johnny Harris, 01 Ocak 1974 Lambeth, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Büyük Tuzak (2013), London to Brighton (2006), Monsters: Dark Continent (2014), Jawbone (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1974
Doğum Yeri: Lambeth, London, İngiltere, Birleşik Krallık
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.5 1,318
2017 Aksiyon Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 8.7 1,565
2015 Dram Oyuncu 7.4 14,221
2015 Suç Oyuncu 5.4 703
2014 40 Dram Oyuncu 4.3 8,249

Mars'taki Son Gün
2013 39 Korku Oyuncu 5.5 31,182

Büyük Tuzak
2013 39 Aksiyon Oyuncu 6.1 28,964

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 38 Aksiyon Oyuncu 6.1 244,491

Savaş Atı
2011 37 Dram Oyuncu 7.2 126,255
2011 Dram Oyuncu 8.4 5,234

Uzun Boylu Esmer Adam
2010 36 Komedi Oyuncu 6.3 39,069
2010 Dram Oyuncu 8.3 6,302
2010 36 Komedi Oyuncu 4.5 258

Kara Ölüm
2010 36 Aksiyon Oyuncu 6.4 38,661
2010 36 Animasyon Oyuncu 5.7 5,103
2010 Fantastik Oyuncu 7.9 4,606

Dr. Parnassus
2009 35 Macera Oyuncu 6.8 132,309
2009 35 Dram Oyuncu 6.3 54,823
2009 Suç Oyuncu 8.0 8,785
2008 Belgesel Oyuncu    

Kulübe
2008 34 Komedi Oyuncu 6.1 10,620
2008 34 Aksiyon Oyuncu 7.3 208,418
2008 34 Suç Oyuncu 6.1 1,677

Kefaret
2007 33 Dram Oyuncu 7.8 208,983
2007 33 Dram Oyuncu    
2006 32 Suç Oyuncu 7.0 7,332
2003 Dram Oyuncu 8.0 84
2000 26 Suç Oyuncu 6.8 11,319
1997 Suç Oyuncu 7.6 498
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017