Giriş Kayıt
Johnny Harris

Johnny Harris (44)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Johnny Harris, 01 Ocak 1974 Lambeth, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Büyük Tuzak (2013), London to Brighton (2006), Monsters: Dark Continent (2014), Jawbone (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1974
Doğum Yeri: Lambeth, London, İngiltere, Birleşik Krallık
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.8 7,258
2017 43 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.4 1,764
2015 Dram Oyuncu 8.7 1,565
2015 Dram Oyuncu 7.4 15,380
2015 Suç Oyuncu 5.4 703
2014 40 Dram Oyuncu 4.3 8,510

Mars'taki Son Gün
2013 39 Korku Oyuncu 5.5 31,876

Büyük Tuzak
2013 39 Aksiyon Oyuncu 6.1 29,522

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 38 Aksiyon Oyuncu 6.1 249,886

Savaş Atı
2011 37 Dram Oyuncu 7.2 130,293
2011 Dram Oyuncu 8.4 5,234

Uzun Boylu Esmer Adam
2010 36 Komedi Oyuncu 6.3 40,149
2010 Dram Oyuncu 8.3 6,302
2010 36 Komedi Oyuncu 4.5 258

Kara Ölüm
2010 36 Aksiyon Oyuncu 6.4 39,596
2010 36 Animasyon Oyuncu 5.7 5,103
2010 Fantastik Oyuncu 7.9 4,606

Dr. Parnassus
2009 35 Macera Oyuncu 6.8 134,781
2009 35 Dram Oyuncu 6.3 56,141
2009 Suç Oyuncu 8.0 9,226
2008 Belgesel Oyuncu    

Kulübe
2008 34 Komedi Oyuncu 6.1 10,878
2008 34 Aksiyon Oyuncu 7.3 212,815
2008 34 Suç Oyuncu 6.1 1,677

Kefaret
2007 33 Dram Oyuncu 7.8 217,024
2007 33 Dram Oyuncu    
2006 32 Suç Oyuncu 7.0 7,332
2003 Dram Oyuncu 8.0 84
2000 26 Suç Oyuncu 6.8 11,832
1997 Suç Oyuncu 7.6 500
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,623
Dizi Altyazıları
Westworld (10,680) The 100 (3,311) The Expanse (2,772) La casa de papel (2,579) 12 Monkeys (2,285) The Crossing (2,247) Into the Badlands (1,842) Colony (1,626) Vikings (1,301) Legion (1,270)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018