Giriş Kayıt
Doc Harris

Doc Harris (69)


Oyuncu

Gilbert Auchinleck, 03 Ağustos 1948 doğumlu oyuncu. Dragon Ball Z (1996) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gilbert Auchinleck
Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1948
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bionicle: Işığın Maskesi
2003 Animasyon Oyuncu 5.7 2,195
2001 Animasyon Oyuncu    
1996 Animasyon Oyuncu 8.7 90,125
1990 42 Animasyon Oyuncu 6.9 4,294
1989 41 Animasyon Oyuncu 7.1 4,622
1987 Animasyon Oyuncu 6.6 203
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,970) Stronger (5,352) The Foreigner (4,235) Flatliners (3,688) Dunkirk (2,998) Beyond Skyline (2,148) American Made (1,977) Kingsman: The Golden Circle (1,734) Loving Vincent (1,694) It (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017