Giriş Kayıt
Doc Harris

Doc Harris (68)


Oyuncu

Gilbert Auchinleck, 03 Ağustos 1948 doğumlu oyuncu. Dragon Ball Z (1996) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gilbert Auchinleck
Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1948
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bionicle: Işığın Maskesi
2003 55 Animasyon Oyuncu    
2001 Animasyon Oyuncu    
1996 Animasyon Oyuncu 8.8 83,398
1990 42 Macera Oyuncu 6.9 3,881
1989 41 Animasyon Oyuncu 7.1 4,202
1987 39 Animasyon Oyuncu    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,821) Assassin's Creed (5,541) Passengers (4,157) Doctor Strange (3,876) Allied (2,743) Split (2,481) Arrival (2,253) xXx: Return of Xander Cage (2,074) Forushande (2,041) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,940) Taboo (4,338) Arrow (3,710) Vikings (3,548) Blindspot (3,016) Legion (3,011) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,988) Suits (2,682) Black Sails (2,504) Sherlock (2,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017