Giriş Kayıt
Burtt Harris

Burtt Harris (84)


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Burtt Harris, 27 Mart 1933 ABD doğumlu yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi. Köpeklerin Günü (1975), Serpico (1973), Geceyarısı Kovboyu (1969), Addams Ailesi 2 (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Mart 1933
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanın Avukatı
1997 64 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 271,921
1997 64 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 12,031
1996 63 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.7 3,053
1996 63 Suç Yönetmen Asistanı 5.2 373

Bağımlılar
1995 62 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.3 802

Addams Ailesi 2
1993 60 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 60,707

Masum Hamleler
1993 60 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.5 24,651
1992 59 Suç Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Oyuncu
5.7 2,781

Yaşam Savaşı
1992 59 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 12,374

Sevimli Hırsız
1991 58 Aksiyon Oyuncu 5.7 44,806
1990 57 Suç Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.5 3,934

Bana Göz Kulak Ol
1989 56 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.8 38,725

Aile Bağları
1989 56 Komedi Yapımcı 5.6 9,624
1989 56 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 941
1988 55 Suç Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.7 10,805
1985 52 Aile Oyuncu
Yapımcı
6.2 9,744
1984 51 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 1,172
1983 50 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Oyuncu
6.6 855

Hüküm
1982 49 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Oyuncu
7.8 28,025

Ölüm Tuzağı
1982 49 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.0 9,399

Şehrin Prensi
1981 48 Suç Yapımcı 7.7 5,357

Devriye
1980 47 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.4 13,962

Uygunsuzlar
1979 46 Dram Oyuncu 7.4 7,914
1978 45 Macera Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.3 11,432

Vahşi Koşu
1976 43 Gerilim Yönetmen Asistanı 7.5 47,001

Köpeklerin Günü
1975 42 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 192,824

Park Avenue Uzun Bir Durdurma
1974 41 Suç Yönetmen Asistanı
Oyuncu
7.7 20,796
1973 40 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.8 84,433
1971 38 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.2 1,869
1970 37 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 1,351
1970 37 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 210

Kader degismez
1969 36 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 1,954

Geceyarısı Kovboyu
1969 36 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 80,293
1968 35 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 1,093
1968 35 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 961
1967 34 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 759
1967 34 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 179
1967 34 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 768
1963 30 Dram Çeşitli    
1962 29 Dram Oyuncu 5.7 23

Yarın Tehlikede
1959 26 Suç Oyuncu 7.4 2,360
Film Altyazıları
Gold (2,490) Get Out (1,648) Personal Shopper (1,531) Logan (1,409) Silence (1,266) The Age of Shadows (962) Split (913) La La Land (877) Rings (839) The Fate of the Furious (772)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,887) The Flash (4,290) Into the Badlands (3,149) Gotham (2,199) The Blacklist (1,768) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,405) Vikings (1,381) Game of Thrones (1,380) Billions (1,186)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017