Giriş Kayıt
Burtt Harris

Burtt Harris (83)


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Burtt Harris, 27 Mart 1933 ABD doğumlu yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi. Köpeklerin Günü (1975), Serpico (1973), Geceyarısı Kovboyu (1969), Addams Ailesi 2 (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Mart 1933
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanın Avukatı
1997 64 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 269,040
1997 64 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 12,031
1996 63 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.7 3,053
1996 63 Suç Yönetmen Asistanı 5.2 365

Bağımlılar
1995 62 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.3 802

Addams Ailesi 2
1993 60 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 60,030

Masum Hamleler
1993 60 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.5 23,894
1992 59 Suç Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Oyuncu
5.7 2,781

Yaşam Savaşı
1992 59 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 12,374

Sevimli Hırsız
1991 58 Aksiyon Oyuncu 5.7 44,539
1990 57 Suç Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.5 3,934

Bana Göz Kulak Ol
1989 56 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.8 38,195

Aile Bağları
1989 56 Komedi Yapımcı 5.6 9,624
1989 56 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 941
1988 55 Suç Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.7 10,608
1985 52 Aile Oyuncu
Yapımcı
6.2 9,744
1984 51 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 1,172
1983 50 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Oyuncu
6.6 855

Hüküm
1982 49 Dram Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Oyuncu
7.8 27,663

Ölüm Tuzağı
1982 49 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.0 9,120

Şehrin Prensi
1981 48 Suç Yapımcı 7.7 5,357

Devriye
1980 47 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.4 13,757

Uygunsuzlar
1979 46 Dram Oyuncu 7.5 7,596
1978 45 Macera Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.3 11,321

Vahşi Koşu
1976 43 Gerilim Yönetmen Asistanı 7.5 46,428

Köpeklerin Günü
1975 42 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 190,604

Park Avenue Uzun Bir Durdurma
1974 41 Suç Yönetmen Asistanı
Oyuncu
7.7 20,115
1973 40 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.8 83,259
1971 38 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.2 1,869
1970 37 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 1,351
1970 37 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 210

Kader degismez
1969 36 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 1,867

Geceyarısı Kovboyu
1969 36 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 79,358
1968 35 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 1,093
1968 35 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 961
1967 34 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 759
1967 34 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 179
1967 34 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 734
1963 30 Dram Çeşitli    
1962 29 Dram Oyuncu 5.7 23

Yarın Tehlikede
1959 26 Suç Oyuncu 7.4 2,360
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017