Giriş Kayıt
Buck Harrington

Buck Harrington (75)


Oyuncu

Syril J. Harrington, 17 Mart 1895 Iowa, ABD doğumlu oyuncu. Shake Hands with Murder (1944) yapımıyla biliniyor.02 Şubat 1971 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Syril J. Harrington
Doğum Tarihi: 17 Mart 1895
Ölüm Tarihi: 02 Şubat 1971
Doğum Yeri: Iowa, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Onları Yükseğe As
1968 73 Aksiyon Oyuncu 7.0 26,724
1966 71 Komedi Oyuncu 7.4 3,080
1964 69 Komedi Oyuncu 6.5 3,463
1962 67 Müzikal Oyuncu 7.7 13,214
1961 Western Oyuncu    

Ölüm Korkusu
1958 63 Gizem Oyuncu 8.4 263,135
1955 60 Biyografi Oyuncu 6.5 605
1950 55 Aksiyon Oyuncu 6.2 786
1949 54 Dram Oyuncu 6.1 335
1948 53 Dram Oyuncu 6.4 230
1948 53 Suç Oyuncu 7.4 6,092
1944 49 Komedi Oyuncu 6.3 342
Film Altyazıları
Passengers (7,505) Doctor Strange (3,755) Assassin's Creed (3,717) Arrival (2,586) xXx: Return of Xander Cage (2,543) Allied (2,472) Moana (1,678) Forushande (1,476) Hacksaw Ridge (1,457) Split (1,406)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,262) Legion (7,629) Supernatural (7,602) Arrow (5,661) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,627) Black Sails (3,616) Taboo (3,540) Vikings (3,503) Suits (3,164) The Expanse (2,947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017