Giriş Kayıt
Pat Harrington Jr.

Pat Harrington Jr. (86)


Oyuncu

Daniel Patrick Harrington Jr., 13 Ağustos 1929 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Kolay Gel Kolay Git (1967), The President's Analyst (1967), (1969) The Pink Panther Show (1969), (1963) Move Over, Darling (1963) gibi yapımlarla biliniyor.06 Ocak 2016 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Daniel Patrick Harrington Jr.
Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1929
Ölüm Tarihi: 06 Ocak 2016
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Pat Harrington | Guido Panzini
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 72 Dram Oyuncu 3.2 484
2001 72 Komedi Oyuncu    
1994 Animasyon Oyuncu 7.3 7,839
1987 58 Animasyon Oyuncu    

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,298

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,515
1977 Animasyon Oyuncu 6.5 1,502
1976 Animasyon Oyuncu 7.6 38
1974 45 Animasyon Oyuncu 5.4 2,027
1973 Animasyon Oyuncu 6.9 616
1973 44 Dram Oyuncu 6.2 117
1972 43 Komedi Oyuncu 7.1 7,672

McMillan ve Karısı
1971 Suç Oyuncu 7.2 1,371
1969 Animasyon Oyuncu 7.7 11,941
1969 40 Aile Oyuncu 6.0 3,163
1969 40 Komedi Oyuncu 7.0 21
1967 38 Komedi Oyuncu 7.1 2,571

Kolay Gel Kolay Git
1967 38 Macera Oyuncu 5.2 965
1964 Komedi Oyuncu 7.9 9,098
1963 34 Komedi Oyuncu 7.0 3,658
1963 34 Komedi Oyuncu 6.6 800
1962 Komedi Oyuncu 9.0 120
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,753) Dunkirk (3,919) Stronger (2,701) It (2,170) Mother! (1,464) American Made (1,402) Loving Vincent (1,324) Kingsman: The Golden Circle (1,323) Flatliners (631) The Foreigner (629)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,104) Shameless (6,041) Mr. Robot (4,677) Game of Thrones (3,122) Peaky Blinders (2,063) Manhunt: Unabomber (1,993) Lucifer (1,635) Designated Survivor (1,498) Supernatural (1,364) The Big Bang Theory (1,085)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017