Giriş Kayıt
Rewa Harre

Rewa Harre


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Rewa Harre, kameraman, görüntü yönetmeni. Piyano (1993), (2000) Jack of All Trades (2000), (2005) River Queen (2005), (1998) Young Hercules (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 62
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 314
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.3 11
2009 Belgesel Kameraman 7.5 277
2008 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 46
2008 Belgesel Kameraman 7.0 160
2005 Aksiyon Kameraman 6.0 2,206

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Kameraman 8.9 1,321,705

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Kameraman 8.7 1,197,987

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Kameraman 8.8 1,342,367
2000 Macera Kameraman 7.9 2,118
1998 Aksiyon Kameraman 5.7 1,197

Piyano
1993 Dram Kameraman 7.6 67,551
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017