Giriş Kayıt
Tom Harper

Tom Harper


Dublör, Oyuncu

Tom Harper, dublör, oyuncu. Kimlik (2003), Gecenin Nefesi (2002), Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland (1989), No Holds Barred (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Robinson Harper | Tom L. Harper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 5.9 2,532
2016 Aksiyon Dublör 6.7 164,600
2016 Aile Dublör 5.8 80

Gece Vurgunu
2014 Suç Dublör 7.9 348,809
2014 Aksiyon Dublör 5.5 1,594
2014 Dram Dublör 8.4 686

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 145,938

Arınma Gecesi
2013 Korku Dublör 5.7 159,726

Çılgın Doğumgünü
2013 Komedi Dublör 5.9 64,839

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Dublör 5.7 105,283

Yedi Psikopat
2012 Komedi Dublör 7.2 201,319
2012 Dram Dublör 5.7 111

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 346,191

Mekanik
2011 Aksiyon Dublör 6.6 131,811

Ayı
2010 Korku Dublör 2.8 928
2010 Komedi Dublör 8.0 32,001

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 85,865
2009 Aksiyon Dublör 5.1 34,550

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 344,096

13. Gün
2009 Korku Dublör 5.6 81,038

Pembe Panter 2
2009 Macera Dublör 5.6 35,618

Bay Evet
2008 Komedi Dublör 6.8 289,794
2008 Macera Dublör 4.3 3,358

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Dublör 7.0 273,435

Adaletin Peşinde
2007 Aksiyon Dublör    

Yolun Sonu : Adalet
2007 Aksiyon Oyuncu    
2007 Aksiyon Dublör 7.1 541,726

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 5.5 6,901

Otostopçu
2007 Aksiyon Dublör 5.6 36,680

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 126,043
2006 Komedi Oyuncu    

Kanun Namına
2006 Aksiyon Dublör 6.0 97,527
2005 Komedi Dublör 7.6 188,667

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 276,006

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Dublör 8.4 394,266

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 380,044

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Dublör 5.3 12,891

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Dublör 6.4 137,480

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 303,129

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Dublör 6.6 190,827

Kimlik
2003 Gizem Dublör 7.3 192,648

Başımın Belası
2003 Komedi Dublör 5.6 31,378
2002 Suç Dublör 6.9 15,559

Mike Gibi
2002 Komedi Dublör 5.1 15,975

Gecenin Nefesi
2002 Dram Dublör 6.5 67,141

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.6 11,034
2001 Aksiyon Dublör 6.1 272,697

Şaşkın
2000 Komedi Dublör 6.0 86,247
1998 Komedi Dublör 5.0 1,563
1998 Aksiyon Dublör 6.6 344,832

Çatlak Profesör
1996 Komedi Dublör 5.6 93,000
1996 Aksiyon Dublör    

Silici
1996 Aksiyon Dublör 6.1 90,161
1996 Aksiyon Dublör 3.3 1,030

Kritik Karar
1996 Aksiyon Dublör 6.4 43,472
1996 Komedi Dublör 5.2 2,033
1996 Dram Oyuncu    

Ormanın Kitabı
1994 Macera Dublör 6.0 14,052

Acil Servis
1994 Dram Dublör 7.7 42,259
1994 Aksiyon Dublör 7.0 88,295
1994 Aksiyon Dublör 4.9 1,299
1993 Dram Dublör 5.4 6,834
1993 Aksiyon Dublör 4.0 38,076

Kuşatma Altında
1992 Dublör 6.5 65,554

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 12,374
1989 Komedi Dublör 5.3 5,172
1989 Aksiyon Dublör 4.3 4,716
1985 Aksiyon Dublör 5.3 6,263
1985 Aksiyon Oyuncu 4.7 282
1983 Komedi Dublör 5.4 25
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017