Giriş Kayıt
Tom Harper

Tom Harper


Dublör, Oyuncu

Tom Harper, dublör, oyuncu. Kimlik (2003), Gecenin Nefesi (2002), Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland (1989), No Holds Barred (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Robinson Harper | Tom L. Harper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 6.0 2,454
2016 Aksiyon Dublör 6.7 160,364
2016 Aile Dublör 5.8 80

Gece Vurgunu
2014 Suç Dublör 7.9 342,309
2014 Dram Dublör 8.4 686

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 144,953

Arınma Gecesi
2013 Korku Dublör 5.7 157,793

Çılgın Doğumgünü
2013 Komedi Dublör 5.9 64,324

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Dublör 5.7 104,316
2013 Aksiyon Dublör    

Yedi Psikopat
2012 Komedi Dublör 7.2 199,389
2012 Dram Dublör 5.7 111

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 343,773

Mekanik
2011 Aksiyon Dublör 6.6 130,660

Ayı
2010 Korku Dublör 2.8 928
2010 Komedi Dublör 8.0 31,793

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 85,204
2009 Aksiyon Dublör 5.1 34,550

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 341,560

13. Gün
2009 Korku Dublör 5.6 79,915

Pembe Panter 2
2009 Macera Dublör 5.6 35,573

Bay Evet
2008 Komedi Dublör 6.8 287,426
2008 Macera Dublör 4.3 3,358

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Dublör 7.0 271,236

Adaletin Peşinde
2007 Aksiyon Dublör    

Yolun Sonu : Adalet
2007 Aksiyon Oyuncu    

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör    
2007 Aksiyon Dublör 7.1 538,582

Otostopçu
2007 Aksiyon Dublör 5.6 36,452

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 125,366
2006 Komedi Oyuncu    

Kanun Namına
2006 Aksiyon Dublör 6.0 96,985
2005 Komedi Dublör 7.6 187,197

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 274,648

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Dublör 8.4 389,383

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 376,221

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Dublör 5.3 12,752

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Dublör 6.4 136,579

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 301,026

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Dublör 6.6 189,365

Kimlik
2003 Gizem Dublör 7.3 190,613

Başımın Belası
2003 Komedi Dublör 5.6 30,601
2002 Suç Dublör 6.9 15,460

Mike Gibi
2002 Komedi Dublör 5.1 15,975

Gecenin Nefesi
2002 Dram Dublör 6.5 66,585

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.6 11,034
2001 Aksiyon Dublör 6.1 270,741

Şaşkın
2000 Komedi Dublör 6.0 85,740
1998 Komedi Dublör 5.0 1,563
1998 Aksiyon Dublör 6.6 342,183

Çatlak Profesör
1996 Komedi Dublör 5.6 92,166
1996 Aksiyon Dublör    

Silici
1996 Aksiyon Dublör 6.1 89,452
1996 Aksiyon Dublör 3.3 1,030

Kritik Karar
1996 Aksiyon Dublör 6.4 43,138
1996 Komedi Dublör 5.2 2,033
1996 Dram Oyuncu    

Ormanın Kitabı
1994 Macera Dublör 6.0 13,957

Acil Servis
1994 Dram Dublör 7.7 41,938
1994 Aksiyon Dublör 7.0 87,580
1994 Aksiyon Dublör 4.9 1,299
1993 Dram Dublör 5.4 6,834
1993 Aksiyon Dublör 4.0 37,654

Kuşatma Altında
1992 Dublör 6.5 64,980

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 12,374
1989 Komedi Dublör 5.3 5,172
1989 Aksiyon Dublör 4.3 4,716
1985 Aksiyon Dublör 5.3 6,263
1985 Aksiyon Oyuncu 4.7 282
1983 Komedi Dublör 5.4 25
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017