Giriş Kayıt
Tom Harper

Tom Harper


Dublör, Oyuncu

Tom Harper, dublör, oyuncu. Kimlik (2003), Gecenin Nefesi (2002), Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland (1989), No Holds Barred (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Robinson Harper | Tom L. Harper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 5.9 2,573
2016 Aksiyon Dublör 6.6 167,042
2016 Aile Dublör 5.8 80

Gece Vurgunu
2014 Suç Dublör 7.9 352,886
2014 Aksiyon Dublör 5.5 1,594
2014 Dram Dublör 8.4 686

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 146,630

Arınma Gecesi
2013 Korku Dublör 5.7 160,964

Çılgın Doğumgünü
2013 Komedi Dublör 5.9 65,165

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Dublör 5.7 105,868

Yedi Psikopat
2012 Komedi Dublör 7.2 202,640
2012 Dram Dublör 5.7 111

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 347,680

Mekanik
2011 Aksiyon Dublör 6.6 132,587

Ayı
2010 Korku Dublör 2.8 928
2010 Komedi Dublör 8.0 32,066

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 86,240
2009 Aksiyon Dublör 5.1 34,550

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 345,672

13. Gün
2009 Korku Dublör 5.6 81,856

Pembe Panter 2
2009 Macera Dublör 5.6 35,618

Bay Evet
2008 Komedi Dublör 6.8 291,283
2008 Macera Dublör 4.3 3,358

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Dublör 7.0 274,914

Adaletin Peşinde
2007 Aksiyon Dublör    

Yolun Sonu : Adalet
2007 Aksiyon Oyuncu    
2007 Aksiyon Dublör 7.1 543,758

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 5.5 6,901

Otostopçu
2007 Aksiyon Dublör 5.6 36,795

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Dublör 6.7 126,354
2006 Komedi Oyuncu    

Kanun Namına
2006 Aksiyon Dublör 6.0 97,947
2005 Komedi Dublör 7.6 189,781

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 277,050

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Dublör 8.4 397,340

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 382,821

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Dublör 5.3 12,941

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Dublör 6.4 138,059

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 304,636

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Dublör 6.6 191,903

Kimlik
2003 Gizem Dublör 7.3 193,951

Başımın Belası
2003 Komedi Dublör 5.6 31,508
2002 Suç Dublör 6.9 15,631

Mike Gibi
2002 Komedi Dublör 5.2 16,256

Gecenin Nefesi
2002 Dram Dublör 6.5 67,477

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.6 11,034
2001 Aksiyon Dublör 6.1 274,442

Şaşkın
2000 Komedi Dublör 6.0 86,608
1998 Komedi Dublör 5.0 1,563
1998 Aksiyon Dublör 6.6 346,741

Çatlak Profesör
1996 Komedi Dublör 5.6 93,567
1996 Aksiyon Dublör    

Silici
1996 Aksiyon Dublör 6.1 90,603
1996 Aksiyon Dublör 3.3 1,030

Kritik Karar
1996 Aksiyon Dublör 6.4 43,700
1996 Komedi Dublör 5.2 2,033
1996 Dram Oyuncu    

Ormanın Kitabı
1994 Macera Dublör 6.0 14,109

Acil Servis
1994 Dram Dublör 7.7 42,479
1994 Aksiyon Dublör 7.0 88,843
1994 Aksiyon Dublör 4.9 1,299
1993 Dram Dublör 5.4 6,834
1993 Aksiyon Dublör 4.0 38,355

Kuşatma Altında
1992 Dublör 6.5 65,905

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Dublör 5.3 12,374
1989 Komedi Dublör 5.3 5,172
1989 Aksiyon Dublör 4.3 4,716
1985 Aksiyon Dublör 5.3 6,263
1985 Aksiyon Oyuncu 4.7 282
1983 Komedi Dublör 5.4 25
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017