Giriş Kayıt
Corinna Harney

Corinna Harney (45)


Oyuncu, Yapımcı

Corinna Harney, 20 Şubat 1972 Bremerhaven, Almanya doğumlu oyuncu, yapımcı. Tabana Kuvvet (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1972
Doğum Yeri: Bremerhaven, Almanya
Diğer Bir İsmi: Corina Harney | Corinna Harney-Jones | Corinna Har
Burcu: Balık
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 44 Dram Oyuncu    
2015 43 Suç Oyuncu 3.1 210
2014 42 Dram Oyuncu 7.2 46
2014 42 Suç Oyuncu    
2008 36 Dram Oyuncu 6.5 724
2003 31 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.9 340

Tabana Kuvvet
2001 29 Macera Oyuncu 6.4 95,757
1997 25 Komedi Oyuncu 5.9 35,126
1996 24 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (11,472) Resident Evil: The Final Chapter (9,397) Rogue One (5,236) Hidden Figures (4,970) Patriots Day (4,654) Assassin's Creed (4,079) Why Him? (3,733) Split (3,711) Allied (3,568) Paterson (3,496)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017