Giriş Kayıt
Corinna Harney

Corinna Harney (46)


Oyuncu, Yapımcı

Corinna Harney, 20 Şubat 1972 Bremerhaven, Almanya doğumlu oyuncu, yapımcı. Tabana Kuvvet (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1972
Doğum Yeri: Bremerhaven, Almanya
Diğer Bir İsmi: Corina Harney | Corinna Harney-Jones | Corinna Har
Burcu: Balık
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 46 Aksiyon Oyuncu    
2018 46 Dram Oyuncu
Yapımcı
   
2016 44 Dram Oyuncu    
2015 43 Suç Oyuncu 3.1 210
2014 42 Dram Oyuncu 5.5 115
2008 36 Dram Oyuncu 6.5 724
2003 31 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.9 340

Tabana Kuvvet
2001 29 Macera Oyuncu 6.4 99,231
1997 25 Komedi Oyuncu 5.9 37,432
1996 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,159
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,984) Den of Thieves (2,565) Hostiles (2,544) 12 Strong (2,449) Maze Runner: The Death Cure (2,162) Winchester (1,621) Submergence (1,413) Peter Rabbit (1,402) The Commuter (1,066) Wildling (902)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,854) The Flash (3,349) Supernatural (3,326) The Terror (3,020) Legion (2,901) The Crossing (1,854) The Expanse (1,792) The Big Bang Theory (1,625) Arrow (1,340) Gotham (1,208)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018