Giriş Kayıt
Phil Harnage

Phil Harnage


Senarist

Phil Harnage, senarist.

Diğer Bir İsmi: Phillip L. Harnage
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Macera Senarist 5.3 278
2003 Animasyon Senarist    
2002 Macera Senarist 3.7 572

Ayın Öteki Yüzü
1995 Animasyon Senarist 7.7 9,527
1993 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.6 129
1985 Aile Senarist    
1983 Animasyon Senarist 7.5 12,636
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017