Giriş Kayıt
Phil Harnage

Phil Harnage


Senarist

Phil Harnage, senarist.

Diğer Bir İsmi: Phillip L. Harnage
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Macera Senarist 5.3 278
2003 Animasyon Senarist    
2002 Macera Senarist 3.7 572

Ayın Öteki Yüzü
1995 Animasyon Senarist 7.7 9,567
1993 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.6 129
1985 Aile Senarist    
1983 Animasyon Senarist 7.5 12,720
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,552) Better Call Saul (5,928) Supernatural (5,548) Lucifer (5,399) The Flash (5,358) Twin Peaks (4,048) Into the Badlands (3,846) Fargo (3,806) Gotham (3,067) 12 Monkeys (2,833)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017