Giriş Kayıt
Morten Harket

Morten Harket (57)


Oyuncu, Müzisyen

Morten Harket, 14 Eylül 1959 Kongsberg, Norveç doğumlu oyuncu, müzisyen. This Is 40 (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Eylül 1959
Doğum Yeri: Kongsberg, Norveç
Diğer Bir İsmi: A-Ha | A-ha | a-ha
Takma İsmi: Hakkespetta
Burcu: Başak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 51 Aile Oyuncu 5.1 222
2005 46 Müzikal Oyuncu    
1991 32 Müzik Müzik
Oyuncu
   
1989 30 Dram Oyuncu 6.6 220
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017