Giriş Kayıt
Wiley Harker

Wiley Harker


Oyuncu

Wiley Harker, oyuncu. (2001) Sugar & Spice (2001), (1984) Trancers (1984), (1985) Suç dalgasi (1985), (1981) First Monday in October (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Willey Harper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Oyuncu 5.6 11,833

Straight Hikayesi
1999 Biyografi Oyuncu 8.0 70,830

Karışık İlişkiler
1995 Suç Oyuncu 6.8 23,714
1995 Biyografi Oyuncu 7.2 1,856

Suç dalgasi
1985 Komedi Oyuncu 5.8 4,198
1984 Aksiyon Oyuncu 6.1 4,283
1984 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,315

Ziyaretçiler
1983 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.9 9,829

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.6 28,935
1982 Komedi Oyuncu 5.1 530
1982 Dram Oyuncu    
1981 Komedi Oyuncu 6.4 1,102
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,703
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,984) Den of Thieves (2,565) Hostiles (2,544) 12 Strong (2,449) Maze Runner: The Death Cure (2,162) Winchester (1,621) Submergence (1,413) Peter Rabbit (1,402) The Commuter (1,066) Wildling (902)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,854) The Flash (3,349) Supernatural (3,326) The Terror (3,020) Legion (2,901) The Crossing (1,854) The Expanse (1,792) The Big Bang Theory (1,625) Arrow (1,340) Gotham (1,208)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018