Giriş Kayıt
Wiley Harker

Wiley Harker


Oyuncu

Wiley Harker, oyuncu. (2001) Sugar & Spice (2001), (1985) Suç dalgasi (1985), (1985) Trancers (1985), (1981) First Monday in October (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Willey Harper
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Oyuncu 5.6 11,832

Straight Hikayesi
1999 Biyografi Oyuncu 8.0 66,068

Karışık İlişkiler
1995 Suç Oyuncu 6.8 22,556
1995 Biyografi Oyuncu 7.2 1,856

Suç dalgasi
1985 Komedi Oyuncu 5.8 4,198
1985 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,428
1984 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,035

Ziyaretçiler
1983 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.9 9,829

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.6 26,910
1982 Komedi Oyuncu 5.1 530
1982 Dram Oyuncu    
1981 Komedi Oyuncu 6.4 1,102
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,463
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017