Giriş Kayıt
P. Hari Kishan

P. Hari Kishan


Sesler

P. Hari Kishan, sesler.

Diğer Bir İsmi: P. Harikishan | P. Harikishen | Hari | Hari Kishan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Aksiyon Sesler 5.1 308
1989 Aksiyon Sesler 5.8 77
1988 Aksiyon Sesler 6.6 372
1986 Aksiyon Sesler 6.2 494
1982 Aksiyon Sesler 7.8 1,404
1977 Gizem Sesler 4.9 17
1976 Aksiyon Sesler 7.0 95
1976 Dram Sesler 6.9 56
1975 Aksiyon Sesler 6.8 196
1961 Sesler 7.5 21
1958 Sesler 5.5 10
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,131) Legion (7,314) Supernatural (7,198) Arrow (5,428) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,544) Black Sails (3,496) Taboo (3,413) Vikings (3,357) Suits (3,000) Legends of Tomorrow (2,887)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017