Giriş Kayıt
Dean Hargrove

Dean Hargrove (79)


Yapımcı, Senarist

Maurice Dean Hargrove, 27 Temmuz 1938 Iola, Kansas, ABD doğumlu yapımcı, senarist. Hex (2004), (1993) Diagnosis Murder (1993), (1987) Jake and the Fatman (1987), (1989) Father Dowling Mysteries (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maurice Dean Hargrove
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1938
Doğum Yeri: Iola, Kansas, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı    
2004 Korku Yapımcı 7.1 4,297
1995 57 Gizem Senarist    
1993 Suç Yapımcı 6.9 4,875
1989 Suç Yapımcı
Senarist
6.9 1,185
1987 Suç Yapımcı
Senarist
6.4 1,448
1986 48 Komedi Yapımcı    

Komiser Kolombo
1971 Suç Yapımcı
Senarist
8.2 21,151
1970 Macera Senarist
Çeşitli
   
1966 28 Macera Senarist 5.9 325
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017