Giriş Kayıt
Dean Hargrove

Dean Hargrove (78)


Yapımcı, Senarist

Maurice Dean Hargrove, 27 Temmuz 1938 Iola, Kansas, ABD doğumlu yapımcı, senarist. Diagnosis Murder (1993) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maurice Dean Hargrove
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1938
Doğum Yeri: Iola, Kansas, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı    
2005 Korku Yapımcı    
1995 57 Gizem Senarist    
1993 Suç Yapımcı 6.9 4,614
1989 Suç Yapımcı
Senarist
6.9 1,152
1987 Suç Yapımcı
Senarist
6.4 1,448
1986 48 Komedi Yapımcı    

Komiser Kolombo
1971 Suç Yapımcı
Senarist
8.2 20,263
1970 Macera Senarist
Çeşitli
   
1966 28 Macera Senarist 5.9 325
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,523) Assassin's Creed (5,532) Passengers (4,149) Doctor Strange (3,871) Allied (2,737) Split (2,479) Arrival (2,250) Forushande (2,039) xXx: Return of Xander Cage (1,957) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,929) Taboo (4,331) Arrow (3,586) Vikings (3,547) Blindspot (3,013) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,985) Suits (2,676) Legion (2,622) Black Sails (2,379) Sherlock (2,065)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017