Giriş Kayıt
Robert Hargrove

Robert Hargrove


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Robert Hargrove, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: B.C. Hargrove | Bob Hargrove
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay İhlali
2009 Komedi Çeşitli 5.7 3,238
2001 Macera Yapımcı 7.5 104,852
1999 Aksiyon Yapımcı    
1993 Aksiyon Yapımcı 5.5 13,057
1989 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.4 211
1987 Aksiyon Yapımcı 6.7 71

Macgyver 1
1985 Aksiyon Yapımcı 7.7 31,014
1985 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 1,605
1985 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 79
1980 Biyografi Yönetmen Asistanı    
1978 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 628
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018