Giriş Kayıt
Robert Hargrove

Robert Hargrove


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Robert Hargrove, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: B.C. Hargrove | Bob Hargrove
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay İhlali
2009 Komedi Çeşitli 5.7 3,238
2001 Macera Yapımcı 7.5 99,647
1999 Aksiyon Yapımcı    
1993 Aksiyon Yapımcı 5.5 12,115
1989 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.4 211

Macgyver 1
1985 Aksiyon Yapımcı 7.7 28,703
1985 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 1,605
1985 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 79
1980 Biyografi Yönetmen Asistanı    
1978 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 628
Film Altyazıları
Doctor Strange (19,459) Allied (15,859) Moana (7,061) Lion (6,665) Arrival (4,433) Nocturnal Animals (4,103) Hacksaw Ridge (3,848) Underworld: Blood Wars (3,072) Shut In (2,646) The Edge of Seventeen (1,889)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,667) The Expanse (7,378) Taboo (6,913) Legion (6,009) Arrow (5,780) The Big Bang Theory (5,537) Vikings (4,389) The Blacklist (3,137) Sherlock (2,733) Suits (2,551)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017