Giriş Kayıt
Robert Hargrove

Robert Hargrove


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Robert Hargrove, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: B.C. Hargrove | Bob Hargrove
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay İhlali
2009 Komedi Çeşitli 5.7 3,238
2001 Macera Yapımcı 7.5 102,571
1999 Aksiyon Yapımcı    
1993 Aksiyon Yapımcı 5.5 12,657
1989 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.4 211

Macgyver 1
1985 Aksiyon Yapımcı 7.7 30,039
1985 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 1,605
1985 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 79
1980 Biyografi Yönetmen Asistanı    
1978 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 628
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017