Giriş Kayıt
Dean Harens

Dean Harens (75)


Oyuncu

Dean Harens, 30 Haziran 1920 Güney Bend, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.20 Mayıs 1996 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Haziran 1920
Ölüm Tarihi: 20 Mayıs 1996
Doğum Yeri: Güney Bend, Hindistanna, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Dram Oyuncu    
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,664
1968 Western Oyuncu 7.3 161
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,820
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,554
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,032
1959 Komedi Oyuncu    
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,526
1950 Dram Oyuncu 8.5 59
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
1946 26 Dram Oyuncu 6.6 886
1944 24 Dram Oyuncu 7.5 936
1944 24 Suç Oyuncu 6.7 819
Film Altyazıları
Baywatch (15,508) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,228) 6 Days (2,468) Dangal (2,453) Lady Macbeth (2,326) Dunkirk (2,317) Security (1,883) King Arthur: Legend of the Sword (1,378) Wakefield (1,346) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,600) The Defenders (5,659) Rick and Morty (4,134) The Strain (2,807) Suits (2,060) The Sinner (1,640) Mr. Mercedes (1,452) Fargo (1,250) Breaking Bad (1,091) Preacher (970)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017