Giriş Kayıt
Rod Hardy

Rod Hardy


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Rod Hardy, Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, oyuncu. Savaş Yıldızı Galactica (2004), Aralık Çocukları (2007), Robinson Crusoe (1997), Mental (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Rodney K. Hardy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yönetmen 7.1 2,165
2008 Belgesel Oyuncu 7.7 3,260
2008 Aksiyon Yönetmen 7.9 37,639

Aralık Çocukları
2007 Dram Yönetmen 6.6 10,871
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 62,597

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Yönetmen 8.7 134,041
2003 Western Yönetmen Asistanı    
1998 Aksiyon Yönetmen 3.7 2,147
1997 Dram Yönetmen 5.9 9,915
1997 Macera Yönetmen 5.7 1,166
1997 Suç Yönetmen 7.7 6,494
1996 Dram Yönetmen    
1995 Aksiyon Yönetmen 6.6 14,352
1995 Western Yönetmen    

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yönetmen 8.7 173,299
1990 Aksiyon Yönetmen 7.6 2,067

Komşular
1985 Dram Yönetmen 5.6 4,136
1979 Korku Yönetmen 5.8 876
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018