Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Rod Hardy

Rod Hardy


Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Rod Hardy, Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu yönetmen, yönetmen asistanı, oyuncu. Savaş Yıldızı Galactica (2004), Aralık Çocukları (2007), Robinson Crusoe (1997), Mental (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Rodney K. Hardy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yönetmen 7.1 2,165
2008 Belgesel Oyuncu 7.7 3,260
2008 Aksiyon Yönetmen 7.9 35,711

Aralık Çocukları
2007 Dram Yönetmen 6.6 10,462
2007 Aksiyon Yönetmen 8.0 60,066

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Yönetmen 8.7 124,352
2003 Western Yönetmen Asistanı    
1998 Aksiyon Yönetmen    
1997 Dram Yönetmen 5.9 9,915
1997 Macera Yönetmen 5.7 1,166
1997 Suç Yönetmen 7.7 5,994
1996 Dram Yönetmen    
1995 Aksiyon Yönetmen 6.5 13,651
1995 Western Yönetmen    

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yönetmen 8.7 155,198
1990 Aksiyon Yönetmen 7.6 2,067
1979 Korku Yönetmen 5.8 876
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017