Giriş Kayıt
Donna Hardy

Donna Hardy


Oyuncu

Donna Hardy, ABD doğumlu oyuncu. Çok Fena (2007) yapımıyla biliniyor.13 Şubat 2011 tarihinde (41 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 13 Şubat 2011
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Dona Hardy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 4.2 2,743
2010 Komedi Oyuncu 6.9 884
2009 Komedi Oyuncu 6.6 11,119
2008 Komedi Oyuncu 3.8 9,675

Çok Fena
2007 Komedi Oyuncu 7.6 451,608
2007 Dram Oyuncu 6.6 271
2006 Komedi Oyuncu 4.4 164
2000 Komedi Oyuncu 5.2 227
2000 Komedi Oyuncu 6.8 2,384

Hemşire Betty
2000 Komedi Oyuncu 6.3 30,237

Truman Şov
1998 Dram Oyuncu 8.1 743,716

Baş Belası
1996 Komedi Oyuncu 6.1 130,877
1996 Komedi Oyuncu 6.6 26,634

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,277

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 72,870
1991 Suç Oyuncu 6.5 6,713

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Oyuncu 7.6 161,766

Koşan Adam
1987 Aksiyon Oyuncu 6.6 120,664
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017