Giriş Kayıt
Donna Hardy

Donna Hardy


Oyuncu

Donna Hardy, ABD doğumlu oyuncu. Çok Fena (2007) yapımıyla biliniyor.13 Şubat 2011 tarihinde (41 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 13 Şubat 2011
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Dona Hardy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 4.2 2,743
2010 Komedi Oyuncu 6.9 884
2009 Komedi Oyuncu 6.6 10,601
2008 Komedi Oyuncu 3.8 9,675

Çok Fena
2007 Komedi Oyuncu 7.6 440,600
2007 Dram Oyuncu 6.6 271
2006 Komedi Oyuncu 4.4 164
2000 Komedi Oyuncu 5.2 227
2000 Komedi Oyuncu 6.8 2,384

Hemşire Betty
2000 Komedi Oyuncu 6.3 30,237

Truman Şov
1998 Dram Oyuncu 8.1 716,103

Baş Belası
1996 Komedi Oyuncu 6.0 127,665
1996 Komedi Oyuncu 6.6 25,759

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,243

Evrenin Askerleri
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 71,340
1991 Suç Oyuncu 6.5 6,375

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Oyuncu 7.6 157,504

Koşan Adam
1987 Aksiyon Oyuncu 6.6 117,687
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,808) Silence (1,872) Personal Shopper (1,640) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (723) The Void (720) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,898) Supernatural (4,687) The Flash (4,492) Arrow (3,938) The Big Bang Theory (3,242) Better Call Saul (2,902) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,176)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017