Giriş Kayıt
Anthony Hardwick

Anthony Hardwick


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Anthony Hardwick, görüntü yönetmeni, kameraman. Borat (2006), Bruno (2009), İlahi Komedi (2008), The Last Man on Earth (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.0 2,872
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 1,454
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.4 37,768
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 8,169
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.9 2,326
2010 Suç Görüntü Yönetmeni 7.6 24,636
2009 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 987
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 122,867
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.9 2,868

İlahi Komedi
2008 Belgesel Kameraman
Görüntü Yönetmeni
7.7 52,682
2008 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 361
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 4,978

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 Komedi Kameraman 5.9 26,238

Borat
2006 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 305,003

Dingin Savaşçı
2006 Dram Kameraman 7.3 21,273

Koç Carter
2005 Dram Kameraman 7.2 96,620
2004 Dram Kameraman 7.1 776
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.5 139,822
2004 Suç Kameraman 7.3 27,094

Geyik Muhabbeti
2000 Komedi Kameraman 6.5 136,770
2000 Müzik Kameraman    
1999 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.2 95

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Kameraman 7.4 7,130
1996 Belgesel Kameraman    
1992 Belgesel Kameraman    
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,131) Legion (7,314) Supernatural (7,198) Arrow (5,428) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,544) Black Sails (3,496) Taboo (3,413) Vikings (3,357) Suits (3,000) Legends of Tomorrow (2,887)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017