Giriş Kayıt
Dave Harding

Dave Harding


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Dave Harding, yapımcı, yapım yöneticisi. Encounters at the End of the World (2007), On Death Row (2012), Uçuruma Doğru (2011), Unutulmuş Düşler Mağarası (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David S. Harding
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Yapımcı 5.5 244
2012 Belgesel Yapımcı 8.0 625

Uçuruma Doğru
2011 Belgesel Yapımcı 7.3 12,767

Unutulmuş Düşler Mağarası
2010 Belgesel Yapımcı 7.4 11,627
2008 Belgesel Yapımcı 7.9 704
2007 Belgesel Yapımcı 7.8 13,884
2007 Reality-TV Yapımcı    
2006 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.4 4,770

Ayı Adam
2005 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.8 41,638
2005 Belgesel Yapım Yöneticisi 6.9 1,780
1998 Belgesel Yapımcı    
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,016) Passengers (8,960) Doctor Strange (5,325) Arrival (4,013) Fences (3,369) Assassin's Creed (3,261) Allied (3,084) Hacksaw Ridge (2,606) Moana (2,078) Forushande (1,684)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,938) Taboo (9,286) The 100 (9,037) Legion (8,822) The Big Bang Theory (6,430) Black Sails (6,097) Arrow (5,106) Vikings (3,922) The Flash (3,590) The Expanse (3,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017