Giriş Kayıt
Terrence Hardiman

Terrence Hardiman (80)


Oyuncu

Terrence Hardiman, 06 Nisan 1937 Forest Gate, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (2008) Wallander (2008), (2009) Into the Storm (2009), (2006) The Worst Week of My Life (2006), (2007) Fishtales (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1937
Doğum Yeri: Forest Gate, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Terence Hardiman
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bay Turner
2014 77 Biyografi Oyuncu 6.8 20,077
2009 72 Biyografi Oyuncu 7.1 2,961
2008 Suç Oyuncu 8.0 9,309
2007 70 Aile Oyuncu 6.4 1,771
2006 Komedi Oyuncu 8.0 1,442
2000 Dram Oyuncu 5.2 795
1999 62 Macera Oyuncu    
1996 Suç Oyuncu    
1993 56 Suç Oyuncu    
1993 56 Aksiyon Oyuncu    

Bana Şans Dile
1990 Savaş Oyuncu 7.8 246
1987 50 Suç Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,194
1982 45 Biyografi Oyuncu 8.1 188,823

Sığınak
1981 44 Dram Oyuncu    
1981 44 Macera Oyuncu 6.0 308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017