Giriş Kayıt
Carl Harbaugh

Carl Harbaugh (73)


Oyuncu, Senarist, Dublör

Carl Lee Harbaugh, 09 Kasım 1886 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu, senarist, dublör. College (1927), (1955) Uzun Boylu Adamlar (1955), (1951) Ölüm Fedaisi (1951), (1951) Along the Great Divide (1951) gibi yapımlarla biliniyor.26 Şubat 1960 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Carl Lee Harbaugh
Doğum Tarihi: 09 Kasım 1886
Ölüm Tarihi: 26 Şubat 1960
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 71 Dram Oyuncu 6.6 1,456
1956 70 Dram Oyuncu 6.6 344
1955 69 Dram Oyuncu 6.6 1,672

Uzun Boylu Adamlar
1955 69 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,480

Alaska Fatihi
1954 68 Dram Oyuncu 7.3 4,921
1953 67 Aksiyon Oyuncu 6.4 689
1953 67 Aksiyon Oyuncu 6.0 880
1952 66 Macera Oyuncu 6.1 907

Dünyalar Hakimi
1952 66 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,196

Ölüm Fedaisi
1951 65 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,164
1951 65 Macera Oyuncu 6.8 1,113
1951 65 Dram Oyuncu 7.3 989
1950 64 Komedi Oyuncu 6.5 279
1949 63 Suç Oyuncu 8.2 21,406
1949 63 Suç Oyuncu 7.2 1,718
1948 62 Aksiyon Oyuncu 6.3 429
1948 62 Dram Oyuncu
Dublör
6.6 762
1947 61 Dram Oyuncu 7.4 1,981

Sevdiğim Adam
1947 61 Suç Oyuncu 6.9 522
1947 61 Western Oyuncu 6.6 326
1945 59 Romantik Oyuncu 6.4 1,063
1944 58 Suç Oyuncu 7.0 763
1943 57 Macera Oyuncu 6.6 779
1943 57 Dram Oyuncu 6.4 779
1942 56 Biyografi Oyuncu 7.7 2,558
1942 56 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,521
1941 55 Biyografi Oyuncu 7.3 4,563
1941 55 Dram Oyuncu 6.9 932
1941 55 Komedi Oyuncu 7.4 2,284
1941 55 Suç Oyuncu 7.6 11,620

Zor Gece
1940 54 Suç Oyuncu 7.3 5,503
1940 54 Romantik Oyuncu 6.0 642

Kükreyen Yirmiler
1939 53 Suç Oyuncu 7.9 9,587
1938 52 Western Oyuncu 6.4 207
1936 50 Komedi Senarist 6.9 1,251
1936 50 Komedi Oyuncu 6.7 347
1933 47 Komedi Oyuncu 7.2 1,400
1930 44 Komedi Senarist    

Bill'in Buharlı Gemisi
1928 42 Aksiyon Senarist 8.0 9,583
1927 41 Komedi Oyuncu
Senarist
7.2 3,238
1927 41 Komedi Senarist 5.7 57
1926 40 Dram Çeşitli 7.6 844
1926 40 Komedi Senarist 5.3 254
1925 39 Aile Senarist 5.5 126
1923 37 Dram Oyuncu 6.0 44
1915 29 Biyografi Senarist
Oyuncu
6.8 721
Film Altyazıları
Gold (2,473) Get Out (1,631) Personal Shopper (1,512) Logan (1,393) Silence (1,248) The Age of Shadows (953) Split (900) La La Land (870) Rings (831) The Fate of the Furious (765)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,857) The Flash (4,188) Into the Badlands (3,125) Gotham (2,159) The Blacklist (1,724) Fargo (1,674) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,370) Game of Thrones (1,363) Billions (1,181)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017