Giriş Kayıt
Sachie Hara

Sachie Hara (38)


Oyuncu

Sachie Hara, 01 Mayıs 1978 Fukuoka, Japonya doğumlu oyuncu. Toki o kakeru shôjo (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1978
Doğum Yeri: Fukuoka, Japonya
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gerilim Oyuncu    
2010 Oyuncu    
2007 29 Aile Oyuncu 7.4 63
2007 Oyuncu    
2006 28 Animasyon Oyuncu 7.8 39,568
2005 27 Dram Oyuncu 7.2 244
2005 27 Dram Oyuncu 6.7 435
2005 Oyuncu    
2004 Dram Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu    
2001 Dram Oyuncu    
1999 Oyuncu    
1998 Oyuncu 8.6 24
Film Altyazıları
Allied (9,683) Doctor Strange (9,630) Moana (8,047) Assassin's Creed (6,040) Lion (4,885) Arrival (3,792) Hacksaw Ridge (2,950) Fences (2,644) Nocturnal Animals (2,611) Forushande (2,114)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,197) Supernatural (7,617) The Expanse (4,731) Vikings (4,523) The Big Bang Theory (3,851) Suits (3,517) Legion (3,387) The Blacklist (3,319) Arrow (3,121) Sherlock (2,815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017