Giriş Kayıt
Daniel Hanych

Daniel Hanych


Kameraman

Daniel Hanych, kameraman. Catch .44 (2011), (2016) Cloverfield Yolu No:10 (2016), (2013) Jackass: Büyükbaba (2013), (2016) Bu da Nereden Çıktı? (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Kameraman 6.2 78,914

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Kameraman 5.8 48,307
2016 Komedi Kameraman 5.8 5,057

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.2 234,489

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Kameraman 6.0 20,630

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Kameraman 6.5 83,151
2011 Macera Kameraman    
2011 Aksiyon Kameraman 4.6 15,238
2010 Aksiyon Kameraman 4.7 49,598

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Kameraman 5.2 81,834

Çete
2006 Suç Kameraman 6.9 36,946
2005 Dram Kameraman 7.0 261,429

Yanlış Rehine
2005 Komedi Kameraman 7.0 16,406

Panik Odası
2002 Gerilim Kameraman 6.8 226,432
2000 Romantik Kameraman 4.4 65
Dizi Altyazıları
Westworld (14,981) La casa de papel (8,736) The Big Bang Theory (3,804) Supernatural (3,351) The Terror (3,255) Gotham (3,219) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,065) Arrow (2,245) Fear the Walking Dead (1,893) Vikings (1,698)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018