Giriş Kayıt
Daniel Hanych

Daniel Hanych


Kameraman

Daniel Hanych, kameraman. Catch .44 (2011), (2016) Cloverfield Yolu No:10 (2016), (2013) Jackass: Büyükbaba (2013), (2016) Bu da Nereden Çıktı? (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Kameraman 6.2 80,699

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Kameraman 5.8 49,235
2016 Komedi Kameraman 5.8 5,057

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.2 238,703

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Kameraman 6.0 21,058

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Kameraman 6.5 83,569
2011 Macera Kameraman    
2011 Aksiyon Kameraman 4.6 15,560
2010 Aksiyon Kameraman 4.7 49,964

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Kameraman 5.2 82,287

Çete
2006 Suç Kameraman 6.9 37,345
2005 Dram Kameraman 7.0 263,208

Yanlış Rehine
2005 Komedi Kameraman 7.0 16,406

Panik Odası
2002 Gerilim Kameraman 6.8 227,781
2000 Romantik Kameraman 4.4 65
Dizi Altyazıları
Westworld (5,874) The Expanse (3,090) The 100 (2,787) La casa de papel (2,058) Colony (1,822) The Crossing (1,589) Luke Cage (1,452) Genius (1,283) 12 Monkeys (1,153) Vikings (1,116)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018