Giriş Kayıt
Daniel Hanych

Daniel Hanych


Kameraman

Daniel Hanych, kameraman. Catch .44 (2011), (2016) Cloverfield Yolu No:10 (2016), (2013) Jackass: Büyükbaba (2013), (2006) Çete (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Kameraman 6.6 11,130

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Kameraman 6.0 11,313
2016 Komedi Kameraman 5.8 4,305

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.3 170,375
2014 Komedi Kameraman 6.0 17,438

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Kameraman 6.6 79,421
2011 Macera Kameraman    
2011 Aksiyon Kameraman 4.6 14,663
2010 Aksiyon Kameraman 4.7 46,842

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Kameraman 5.2 77,361

Çete
2006 Suç Kameraman 6.9 34,009
2005 Dram Kameraman 6.9 242,291

Yanlış Rehine
2005 Komedi Kameraman 7.0 16,406

Panik Odası
2002 Gerilim Kameraman 6.8 212,122
2000 Romantik Kameraman 4.4 65
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017