Giriş Kayıt
Daniel Hanych

Daniel Hanych


Kameraman

Daniel Hanych, kameraman. Catch .44 (2011), (2016) Cloverfield Yolu No:10 (2016), (2013) Jackass: Büyükbaba (2013), (2016) Bu da Nereden Çıktı? (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Kameraman 6.2 69,219

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Kameraman 5.8 39,308
2016 Komedi Kameraman 5.8 5,057

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.2 214,073
2014 Komedi Kameraman 6.0 19,689

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Kameraman 6.5 82,041
2011 Macera Kameraman    
2011 Aksiyon Kameraman 4.6 15,238
2010 Aksiyon Kameraman 4.7 48,783

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Kameraman 5.2 80,564

Çete
2006 Suç Kameraman 6.9 35,947
2005 Dram Kameraman 6.9 255,787

Yanlış Rehine
2005 Komedi Kameraman 7.0 16,406

Panik Odası
2002 Gerilim Kameraman 6.8 222,058
2000 Romantik Kameraman 4.4 65
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017