Giriş Kayıt
Daniel Hanych

Daniel Hanych


Kameraman

Daniel Hanych, kameraman. Catch .44 (2011), (2016) Cloverfield Yolu No:10 (2016), (2013) Jackass: Büyükbaba (2013), (2006) Çete (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Kameraman 6.6 13,800

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Kameraman 6.0 11,777
2016 Komedi Kameraman 5.8 4,482

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.3 176,776
2014 Komedi Kameraman 6.0 17,587

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Kameraman 6.6 79,742
2011 Macera Kameraman    
2011 Aksiyon Kameraman 4.6 14,725
2010 Aksiyon Kameraman 4.7 47,087

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Kameraman 5.2 77,646

Çete
2006 Suç Kameraman 6.9 34,290
2005 Dram Kameraman 6.9 243,909

Yanlış Rehine
2005 Komedi Kameraman 7.0 16,406

Panik Odası
2002 Gerilim Kameraman 6.8 213,386
2000 Romantik Kameraman 4.4 65
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,291) Allied (12,596) Moana (8,054) Lion (6,012) Arrival (4,217) Assassin's Creed (3,952) Hacksaw Ridge (3,539) Nocturnal Animals (3,261) Shut In (2,427) Underworld: Blood Wars (2,368)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,108) Taboo (9,610) The Expanse (7,860) Legion (6,309) Arrow (6,077) The Big Bang Theory (5,990) Vikings (4,966) The Blacklist (3,506) Suits (3,339) Sherlock (3,215)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017