Giriş Kayıt
Daniel Hanych

Daniel Hanych


Kameraman

Daniel Hanych, kameraman. Catch .44 (2011), (2016) Cloverfield Yolu No:10 (2016), (2013) Jackass: Büyükbaba (2013), (2016) Bu da Nereden Çıktı? (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Kameraman 6.3 48,384

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Kameraman 5.8 30,887
2016 Komedi Kameraman 5.8 4,676

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.2 193,136
2014 Komedi Kameraman 6.0 18,139

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Kameraman 6.6 80,577
2011 Macera Kameraman    
2011 Aksiyon Kameraman 4.6 14,878
2010 Aksiyon Kameraman 4.7 47,744

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Kameraman 5.2 78,559

Çete
2006 Suç Kameraman 6.9 34,841
2005 Dram Kameraman 6.9 248,444

Yanlış Rehine
2005 Komedi Kameraman 7.0 16,406

Panik Odası
2002 Gerilim Kameraman 6.8 216,708
2000 Romantik Kameraman 4.4 65
Dizi Altyazıları
The Flash (8,824) Better Call Saul (6,826) Lucifer (3,956) American Gods (3,684) Fargo (3,628) Gotham (3,593) Twin Peaks (3,149) The 100 (2,971) 12 Monkeys (2,607) Supernatural (2,576)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017