Giriş Kayıt
Daniel Hanych

Daniel Hanych


Kameraman

Daniel Hanych, kameraman. Catch .44 (2011), (2016) Cloverfield Yolu No:10 (2016), (2013) Jackass: Büyükbaba (2013), (2016) Bu da Nereden Çıktı? (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Kameraman 6.3 62,310

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Kameraman 5.8 36,992
2016 Komedi Kameraman 5.8 5,057

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.2 207,253
2014 Komedi Kameraman 6.0 19,248

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Kameraman 6.5 81,585
2011 Macera Kameraman    
2011 Aksiyon Kameraman 4.6 15,224
2010 Aksiyon Kameraman 4.7 48,451

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Kameraman 5.2 79,788

Çete
2006 Suç Kameraman 6.9 35,680
2005 Dram Kameraman 6.9 253,260

Yanlış Rehine
2005 Komedi Kameraman 7.0 16,406

Panik Odası
2002 Gerilim Kameraman 6.8 220,256
2000 Romantik Kameraman 4.4 65
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017