Giriş Kayıt
Daniel Hanych

Daniel Hanych


Kameraman

Daniel Hanych, kameraman. Catch .44 (2011), (2016) Cloverfield Yolu No:10 (2016), (2013) Jackass: Büyükbaba (2013), (2006) Çete (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu da Nereden Çıktı?
2016 Komedi Kameraman 6.3 27,506

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Kameraman 5.9 20,631
2016 Komedi Kameraman 5.8 4,638

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Kameraman 7.2 184,937
2014 Komedi Kameraman 6.0 17,771

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Kameraman 6.6 80,098
2011 Macera Kameraman    
2011 Aksiyon Kameraman 4.6 14,781
2010 Aksiyon Kameraman 4.7 47,368

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Kameraman 5.2 77,963

Çete
2006 Suç Kameraman 6.9 34,449
2005 Dram Kameraman 6.9 246,071

Yanlış Rehine
2005 Komedi Kameraman 7.0 16,406

Panik Odası
2002 Gerilim Kameraman 6.8 214,847
2000 Romantik Kameraman 4.4 65
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017