Giriş Kayıt
Mark Hansson

Mark Hansson


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Mark Hansson, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi. Geleceğe Dönüş 3 (1990), Korkunç Bir Film (2000), Korkunç Bir Film 2 (2001), The Bodyguard (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 6,716
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 3,685
2016 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 10,805
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 4,251
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 6,084
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 3,698
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 46,104
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 2,912
2013 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 6,421
2013 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 30,605

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
4.6 2,752
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 31,363
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 5,766

Gönüllü Askerler
2010 Suç Yönetmen Asistanı 8.4 9,417
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 10,488
2009 Yönetmen Asistanı 8.0 2,084

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 4.6 48,526
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 50
2008 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
   
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 3,002

Geri Dönüşler
2007 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
4.2 10,103

Rüya Kızlar
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 61,031

Dingin Savaşçı
2006 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 22,695
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 2,976

Prens ve Ben 2: Kraliyet Düğünü
2006 Komedi Yapımcı 4.3 4,142
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 728
2004 Dram Yönetmen Asistanı    
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2003 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 283

Pancho Villa
2003 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.6 2,586

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 6.2 20,462

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 129,978
2001 Suç Yönetmen Asistanı 6.0 711
2001 Dram Yönetmen Asistanı 8.7 102,146

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 202,442
2000 Komedi Çeşitli 8.7 77,298
1999 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 1,210

BebekgenIuses
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 2.6 21,019

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 17,163
1998 Suç Yönetmen Asistanı    
1997 Dram Yönetmen Asistanı    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.2 110,784

Tanrıyı Oynamak
1997 Suç Yönetmen Asistanı 5.6 6,414
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.9 990

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 58,740
1994 Dram Yönetmen Asistanı    
1994 Dram Yönetmen Asistanı    

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 40,263
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
1993 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 7,775
1993 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı    
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 99,761

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 9,253
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 22,599

Çılgınlar
1990 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 3,439
1990 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 894

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 324,099
1990 Dram Yönetmen Asistanı 3.2 817
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 11,471

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 20,978

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.1 22,020
1988 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 2,598
1986 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 3,373
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (6,112) Blade Runner 2049 (4,041) Last Flag Flying (3,795) Jigsaw (3,697) The Man from Earth: Holocene (3,630) Geostorm (3,465) Dunkirk (1,343) The Open House (1,285) The Foreigner (1,088) It (1,072)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,691) Black Mirror (6,371) Supernatural (4,420) The Big Bang Theory (3,978) Shameless (3,596) The Flash (3,531) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,478) The Blacklist (2,249) Knightfall (1,925) The X Files (1,868)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018