Giriş Kayıt
Mark Hansson

Mark Hansson


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Mark Hansson, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi. Geleceğe Dönüş 3 (1990), Korkunç Bir Film (2000), Korkunç Bir Film 2 (2001), The Bodyguard (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 9,213
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 3,703
2016 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 11,372
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 4,365
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 6,269
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 3,698
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 46,845
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 2,912
2013 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 6,421
2013 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 31,016

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
4.6 2,752
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 31,589
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 5,766

Gönüllü Askerler
2010 Suç Yönetmen Asistanı 8.4 9,417
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 10,579
2009 Yönetmen Asistanı 8.0 2,084

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 4.6 49,429
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 50
2008 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
   
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 3,034

Geri Dönüşler
2007 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
4.2 10,103

Rüya Kızlar
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 61,737

Dingin Savaşçı
2006 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 22,695
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 2,976

Prens ve Ben 2: Kraliyet Düğünü
2006 Komedi Yapımcı 4.3 4,142
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 728
2004 Dram Yönetmen Asistanı    
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2003 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 283

Pancho Villa
2003 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.6 2,586

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 6.2 20,462

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 131,498
2001 Suç Yönetmen Asistanı 6.0 711
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 8.7 103,774

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 204,678
2000 Komedi Çeşitli 8.7 78,873
1999 Suç Yönetmen Asistanı 6.4 1,210

BebekgenIuses
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 2.6 21,019

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 17,372
1998 Suç Yönetmen Asistanı    
1997 Dram Yönetmen Asistanı    

Tanrıyı Oynamak
1997 Suç Yönetmen Asistanı 5.6 6,414
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.9 990

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.2 112,128

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 59,574
1994 Dram Yönetmen Asistanı    
1994 Dram Yönetmen Asistanı    

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 41,139
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
1993 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 7,775
1993 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı    
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 101,439

Melrose Place 1
1992 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 9,396
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 23,793

Çılgınlar
1990 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 3,439
1990 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 894

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 330,088
1990 Dram Yönetmen Asistanı 3.2 817
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 11,645

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 21,289

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.1 22,354
1988 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 2,662
1986 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 3,451
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,188) The Terror (3,285) The Flash (2,624) Legion (2,580) The Crossing (2,140) Vikings (1,324) Supernatural (1,279) The Expanse (1,142) The Big Bang Theory (1,074) Fear the Walking Dead (984)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018