Giriş Kayıt
Frances Hannon

Frances Hannon


Makyaj, Oyuncu

Frances Hannon, makyaj, oyuncu. Büyük Budapeşte Oteli (2014), Kaptan Phillips (2013), Da Vinci Şifresi (2006), Çılgın Liseliler (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Francis Hannon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Makyaj 6.6 166,638

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Makyaj 6.5 176,202

Kod 999
2016 Aksiyon Makyaj 6.3 52,448
2015 Dram Makyaj 6.0 41,287
2015 Komedi Makyaj 5.5 8,195
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,370

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Makyaj 8.1 557,328

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Makyaj 7.8 357,371

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Makyaj 7.0 511,393
2011 Macera Makyaj 5.8 35,933

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Makyaj 7.8 565,048

Zoraki Kral
2010 Biyografi Makyaj 8.0 548,724

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Makyaj 4.9 56,606
2010 Dram Makyaj 6.3 9,067
2009 Suç Makyaj 5.8 5,898
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 5,215
2008 Aksiyon Makyaj 6.7 319,480

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Makyaj 7.2 150,982

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Makyaj 7.4 95,776
2007 Kısa Metraj Makyaj 7.3 24,662

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Makyaj 6.6 347,395

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Makyaj 7.2 87,009

Suda Yaşam
2004 Macera Makyaj 7.3 152,646

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Makyaj 5.5 110,970

Orada Olacağım
2003 Komedi Makyaj 6.6 1,317

Diptekiler
2002 Korku Makyaj 6.2 18,847
2002 Biyografi Makyaj 7.6 4,444

Gizemli Keşif
2001 Dram Makyaj 5.3 6,558

Prozac Toplumu
2001 Dram Makyaj 6.3 14,893
2001 Animasyon Makyaj 6.3 27,443
2001 Komedi Makyaj 5.8 1,973

Komplo
2001 Biyografi Makyaj 7.8 14,042

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Makyaj 5.5 153,737
2000 Suç Makyaj 7.9 4,096

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Makyaj 6.3 94,268

Çılgın Liseliler
1998 Komedi Makyaj 7.7 145,963
1998 Komedi Makyaj 6.4 568

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Makyaj 6.6 24,200
1996 Dram Makyaj    
1986 Dram Makyaj    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017