Giriş Kayıt
Frances Hannon

Frances Hannon


Makyaj, Oyuncu

Frances Hannon, makyaj, oyuncu. Büyük Budapeşte Oteli (2014), Kaptan Phillips (2013), Da Vinci Şifresi (2006), Çılgın Liseliler (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Francis Hannon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Makyaj 6.7 143,356

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Makyaj 6.5 147,957

Kod 999
2016 Aksiyon Makyaj 6.3 46,111
2015 Dram Makyaj 6.0 36,472
2015 Komedi Makyaj 5.5 7,311
2015 Müzik Oyuncu    

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Makyaj 8.1 521,829

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Makyaj 7.8 342,197

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Makyaj 7.0 489,455
2011 Macera Makyaj 5.8 34,569

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Makyaj 7.8 544,042

Zoraki Kral
2010 Biyografi Makyaj 8.0 529,678

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Makyaj 4.9 54,963
2010 Dram Makyaj 6.3 8,881
2009 Suç Makyaj 5.8 5,898
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 5,215
2008 Aksiyon Makyaj 6.7 309,854

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Makyaj 7.2 145,105

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Makyaj 7.4 92,889
2007 Kısa Metraj Makyaj 7.3 23,700

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Makyaj 6.6 334,855

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Makyaj 7.2 84,270

Suda Yaşam
2004 Macera Makyaj 7.3 145,901

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Makyaj 5.5 107,026
2003 Komedi Makyaj 6.6 1,279

Diptekiler
2002 Korku Makyaj 6.2 18,077
2002 Biyografi Makyaj    

Gizemli Keşif
2001 Dram Makyaj 5.3 6,558

Prozac Toplumu
2001 Dram Makyaj 6.3 14,893
2001 Animasyon Makyaj 6.2 26,563
2001 Komedi Makyaj 5.8 1,973

Komplo
2001 Dram Makyaj    

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Makyaj 5.5 149,607
2000 Suç Makyaj 7.9 3,967

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Makyaj 6.2 91,226

Çılgın Liseliler
1998 Komedi Makyaj 7.7 140,284
1998 Komedi Makyaj 6.4 568

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Makyaj 6.6 24,200
1996 Dram Makyaj    
1986 Dram Makyaj    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,724) Rogue One (6,060) Split (4,629) Assassin's Creed (3,404) Hidden Figures (3,207) Paterson (2,856) Brimstone (2,550) Patriots Day (2,155) The Institute (1,615) Allied (1,553)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,612) Legion (8,258) Arrow (4,960) Legends of Tomorrow (2,497) The Expanse (2,483) Into the Badlands (2,205) Vikings (2,121) The Blacklist (2,011) Black Sails (1,827) Game of Thrones (1,754)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017