Giriş Kayıt
Frances Hannon

Frances Hannon


Makyaj, Oyuncu

Frances Hannon, makyaj, oyuncu. Büyük Budapeşte Oteli (2014), Kaptan Phillips (2013), Da Vinci Şifresi (2006), Çılgın Liseliler (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Francis Hannon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Makyaj 8.3 300
2016 Aksiyon Makyaj 6.6 175,208

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Makyaj 6.5 190,162

Kod 999
2016 Aksiyon Makyaj 6.3 56,029
2015 Dram Makyaj 6.0 43,611
2015 Komedi Makyaj 5.5 8,610
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,370

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Makyaj 8.1 587,429

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Makyaj 7.8 367,715

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Makyaj 7.0 525,158
2011 Macera Makyaj 5.8 36,797

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Makyaj 7.8 578,889

Zoraki Kral
2010 Biyografi Makyaj 8.0 563,728

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Makyaj 4.9 58,176

Kasabadaki Sır
2010 Dram Makyaj 6.3 9,361
2009 Suç Makyaj 5.8 5,898
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 5,215
2008 Aksiyon Makyaj 6.7 326,734

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Makyaj 7.2 156,164

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Makyaj 7.4 97,692
2007 Kısa Metraj Makyaj 7.3 25,931

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Makyaj 6.6 355,551

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Makyaj 7.2 88,799

Suda Yaşam
2004 Macera Makyaj 7.3 157,632

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Makyaj 5.5 115,248

Orada Olacağım
2003 Komedi Makyaj 6.6 1,317

Diptekiler
2002 Korku Makyaj 6.2 18,847
2002 Biyografi Makyaj 7.6 4,444

Gizemli Keşif
2001 Dram Makyaj 5.3 6,558

Prozac Toplumu
2001 Dram Makyaj 6.3 14,893
2001 Animasyon Makyaj 6.3 28,163
2001 Komedi Makyaj 5.8 1,973

Komplo
2001 Biyografi Makyaj 7.8 14,042

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Makyaj 5.5 156,885
2000 Suç Makyaj 7.9 4,207

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Makyaj 6.3 96,396

Çılgın Liseliler
1998 Komedi Makyaj 7.7 150,359
1998 Komedi Makyaj 6.4 568

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Makyaj 6.6 24,200
1996 Dram Makyaj    
1986 Dram Makyaj    
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018