Giriş Kayıt
Frances Hannon

Frances Hannon


Makyaj, Oyuncu

Frances Hannon, makyaj, oyuncu. Büyük Budapeşte Oteli (2014), Kaptan Phillips (2013), Da Vinci Şifresi (2006), Çılgın Liseliler (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Francis Hannon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Makyaj 6.7 147,210

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Makyaj 6.5 152,635

Kod 999
2016 Aksiyon Makyaj 6.3 47,455
2015 Dram Makyaj 6.0 37,080
2015 Komedi Makyaj 5.5 7,446
2015 Müzik Oyuncu    

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Makyaj 8.1 526,554

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Makyaj 7.8 344,365

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Makyaj 7.0 492,300
2011 Macera Makyaj 5.8 34,758

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Makyaj 7.8 547,259

Zoraki Kral
2010 Biyografi Makyaj 8.0 532,267

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Makyaj 4.9 55,132
2010 Dram Makyaj 6.3 9,067
2009 Suç Makyaj 5.8 5,898
2009 Aksiyon Makyaj 6.4 5,215
2008 Aksiyon Makyaj 6.7 311,207

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 Macera Makyaj 7.2 145,875

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Makyaj 7.4 93,260
2007 Kısa Metraj Makyaj 7.3 24,662

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Makyaj 6.6 336,741

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Makyaj 7.2 84,674

Suda Yaşam
2004 Macera Makyaj 7.3 147,119

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Makyaj 5.5 107,552
2003 Komedi Makyaj 6.6 1,279

Diptekiler
2002 Korku Makyaj 6.2 18,077
2002 Biyografi Makyaj    

Gizemli Keşif
2001 Dram Makyaj 5.3 6,558

Prozac Toplumu
2001 Dram Makyaj 6.3 14,893
2001 Animasyon Makyaj 6.2 26,675
2001 Komedi Makyaj 5.8 1,973

Komplo
2001 Dram Makyaj    

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Makyaj 5.5 150,125
2000 Suç Makyaj 7.9 3,991

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Makyaj 6.2 91,608

Çılgın Liseliler
1998 Komedi Makyaj 7.7 141,160
1998 Komedi Makyaj 6.4 568

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Makyaj 6.6 24,200
1996 Dram Makyaj    
1986 Dram Makyaj    
Film Altyazıları
Gold (5,969) Get Out (3,120) Logan (2,636) Rings (2,357) The Age of Shadows (1,976) La La Land (1,807) Split (1,673) Sand Castle (1,512) Zashchitniki (1,499) The Great Wall (1,300)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,701) Fargo (3,751) The Last Kingdom (2,449) Into the Badlands (2,178) The Expanse (2,141) Doctor Who (2,017) Game of Thrones (1,712) Vikings (1,684) Better Call Saul (1,592) Supernatural (1,500)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017