Giriş Kayıt
Georges Hannan

Georges Hannan


Sesler

Georges Hannan, sesler. Growing Op (2008), Copperhead (2013), Çıkış Yok (2007), The Hanging Garden (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sesler 5.5 664

Vahşet Sapağı
2009 Gerilim Sesler 5.3 112
2008 Komedi Sesler 6.3 1,350

Çıkış Yok
2007 Komedi Sesler 6.5 8,237
2005 Komedi Sesler 5.8 1,389
2002 Dram Sesler 5.9 171
2001 Dram Sesler 5.6 194

Evdeki Mutluluk
1998 Dram Sesler    
1997 Dram Sesler 7.1 2,575
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017