Giriş Kayıt
Sean Hanley

Sean Hanley


Sesler

Sean Hanley, sesler. Grease (1978), Savaşçılar (1979), Summer Rental (1985), Müthiş İkili (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Macera Sesler 6.2 10,618

Uzay Macerası III : Spock'ı Ararken
1984 Aksiyon Sesler 6.6 61,196

Müthiş İkili
1983 Komedi Sesler 4.6 3,115
1983 Dram Sesler 6.1 36,814
1982 Komedi Sesler 4.2 27,172
1981 Biyografi Sesler 6.7 11,014
1981 Komedi Sesler 6.4 1,102

Shogun 1
1980 Macera Sesler    

Uzay Yolu
1979 Macera Sesler 6.4 66,209

Savaşçılar
1979 Aksiyon Sesler 7.7 75,068
1978 Müzikal Sesler 7.2 177,459
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,904) The Flash (8,834) Legion (8,725) Arrow (6,357) The 100 (4,203) Vikings (4,052) Black Sails (4,023) Taboo (4,010) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,945) Suits (3,551)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017