Giriş Kayıt
Sean Hanley

Sean Hanley


Sesler

Sean Hanley, sesler. Grease (1978), Savaşçılar (1979), Summer Rental (1985), Müthiş İkili (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Macera Sesler 6.2 10,692

Uzay Macerası III : Spock'ı Ararken
1984 Aksiyon Sesler 6.6 61,763

Müthiş İkili
1983 Komedi Sesler 4.6 3,115
1983 Dram Sesler 6.1 37,327
1982 Komedi Sesler 4.2 27,412
1981 Biyografi Sesler 6.7 11,400
1981 Komedi Sesler 6.4 1,102

Shogun 1
1980 Macera Sesler    

Uzay Yolu
1979 Macera Sesler 6.4 66,873

Savaşçılar
1979 Aksiyon Sesler 7.7 75,920
1978 Müzikal Sesler 7.2 179,941
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017