Giriş Kayıt
Sean Hanley

Sean Hanley


Sesler

Sean Hanley, sesler. Grease (1978), Savaşçılar (1979), Summer Rental (1985), Müthiş İkili (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Macera Sesler 6.2 11,141

Uzay Macerası III : Spock'ı Ararken
1984 Aksiyon Sesler 6.7 64,550

Müthiş İkili
1983 Komedi Sesler 4.6 3,115
1983 Dram Sesler 6.1 39,707
1982 Komedi Sesler 4.2 28,643
1981 Biyografi Sesler 6.7 12,176
1981 Komedi Sesler 6.4 1,102

Shogun 1
1980 Macera Sesler 8.1 9,631

Uzay Yolu
1979 Macera Sesler 6.4 70,101

Savaşçılar
1979 Aksiyon Sesler 7.7 79,338
1978 Müzikal Sesler 7.2 190,268
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018