Giriş Kayıt
Sean Hanley

Sean Hanley


Sesler

Sean Hanley, sesler. Grease (1978), Savaşçılar (1979), Summer Rental (1985), Müthiş İkili (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Macera Sesler 6.2 11,141

Uzay Macerası III : Spock'ı Ararken
1984 Aksiyon Sesler 6.7 65,100

Müthiş İkili
1983 Komedi Sesler 4.6 3,115
1983 Dram Sesler 6.1 40,240
1982 Komedi Sesler 4.2 28,919
1981 Biyografi Sesler 6.7 12,272
1981 Komedi Sesler 6.4 1,102

Shogun 1
1980 Macera Sesler 8.1 9,631

Uzay Yolu
1979 Macera Sesler 6.4 70,694

Savaşçılar
1979 Aksiyon Sesler 7.7 80,064
1978 Müzikal Sesler 7.2 192,516
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,952) Den of Thieves (2,886) Maze Runner: The Death Cure (2,679) Winchester (2,432) Hostiles (2,210) 12 Strong (1,758) A martfüi rém (1,618) The Commuter (1,290) Submergence (1,164) Bleeding Steel (1,140)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,114) Supernatural (4,568) The Big Bang Theory (3,215) Gotham (2,704) The Terror (2,651) Arrow (2,243) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,212) The Flash (1,874) Krypton (1,639) Legion (1,620)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018