Giriş Kayıt
Sean Hanley

Sean Hanley


Sesler

Sean Hanley, sesler. Grease (1978), Savaşçılar (1979), Summer Rental (1985), Müthiş İkili (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Macera Sesler 6.2 11,580

Uzay Macerası III : Spock'ı Ararken
1984 Aksiyon Sesler 6.7 65,570

Müthiş İkili
1983 Komedi Sesler 4.6 3,115
1983 Dram Sesler 6.1 40,664
1982 Komedi Sesler 4.2 29,198
1981 Biyografi Sesler 6.7 12,398
1981 Komedi Sesler 6.4 1,102

Shogun 1
1980 Macera Sesler 8.1 9,631

Uzay Yolu
1979 Macera Sesler 6.4 71,235

Savaşçılar
1979 Aksiyon Sesler 7.7 80,890
1978 Müzikal Sesler 7.2 194,554
Dizi Altyazıları
Westworld (6,161) The Expanse (3,219) The 100 (2,866) La casa de papel (2,156) Colony (1,899) The Crossing (1,652) Luke Cage (1,526) Genius (1,383) 12 Monkeys (1,200) Vikings (1,155)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018