Giriş Kayıt
Sean Hanley

Sean Hanley


Sesler

Sean Hanley, sesler. Grease (1978), Savaşçılar (1979), Summer Rental (1985), Müthiş İkili (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Macera Sesler 6.2 10,654

Uzay Macerası III : Spock'ı Ararken
1984 Aksiyon Sesler 6.6 61,453

Müthiş İkili
1983 Komedi Sesler 4.6 3,115
1983 Dram Sesler 6.1 37,052
1982 Komedi Sesler 4.2 27,276
1981 Biyografi Sesler 6.7 11,148
1981 Komedi Sesler 6.4 1,102

Shogun 1
1980 Macera Sesler    

Uzay Yolu
1979 Macera Sesler 6.4 66,506

Savaşçılar
1979 Aksiyon Sesler 7.7 75,450
1978 Müzikal Sesler 7.2 178,591
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017