Giriş Kayıt
Roberta Hanley

Roberta Hanley


Oyuncu, Senarist, Kameraman

Roberta Hanley, oyuncu, senarist, kameraman. Masumiyetin İntiharı (1999) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Senarist    

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Kameraman 5.3 114,340

Veronika Ölmek İstiyor
2009 Dram Senarist 6.5 10,235
2007 Dram Yapımcı 6.3 5,228
2005 Dram Oyuncu 5.5 104
2003 Dram Oyuncu 5.4 1,625

Bu Kızın Hayatı
2003 Dram Oyuncu 5.8 2,571
2002 Komedi 7.0 6,320
2001 Suç Çeşitli 7.0 30,415

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Oyuncu
7.2 122,656
1998 Komedi Oyuncu    
1997 Suç Oyuncu 5.1 941
1996 Komedi Oyuncu 2.6 167
1996 Komedi Oyuncu 6.9 22,779

Bizim Kafe
1996 Komedi Oyuncu 7.2 11,715

Venüs Deltası
1995 Dram Oyuncu 4.5 1,499
1995 Gerilim Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 5.2 793
Dizi Altyazıları
Fargo (5,810) Arrow (5,235) The Flash (4,454) American Gods (4,084) The 100 (3,958) 12 Monkeys (3,054) Better Call Saul (2,939) Supernatural (2,641) Game of Thrones (2,568) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017