Giriş Kayıt
Roberta Hanley

Roberta Hanley


Oyuncu, Senarist

Roberta Hanley, oyuncu, senarist. Masumiyetin İntiharı (1999) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Senarist    

Bahar Tatili
2012 Aksiyon Kameraman 5.3 118,666

Veronika Ölmek İstiyor
2009 Dram Senarist 6.5 10,235
2007 Dram Yapımcı 6.3 5,420
2005 Dram Oyuncu 5.5 104
2003 Dram Oyuncu 5.4 1,625

Bu Kızın Hayatı
2003 Dram Oyuncu 5.8 2,571
2002 Komedi 7.0 6,320
2001 Suç Çeşitli 7.0 31,177

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Oyuncu
7.2 127,509
1998 Komedi Oyuncu    
1997 Suç Oyuncu 5.1 941
1996 Komedi Oyuncu 6.9 23,415
1996 Komedi Oyuncu 2.6 167

Bizim Kafe
1996 Komedi Oyuncu 7.2 11,819

Venüs Deltası
1995 Dram Oyuncu 4.5 1,499
1995 Gerilim Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 5.2 793
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018