Giriş Kayıt
David Hankins

David Hankins


Sesler, Editör

David Hankins, sesler, editör. Prens Ve Ben (2004), Güzel Ve Çirkin (1987), İlişki (1988), Bella Mafia (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Hankins | David G. Hankins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Sesler 6.6 170,971

Prens Ve Ben
2004 Komedi Sesler 5.9 33,824

New York Zamanı
2004 Komedi Sesler 4.9 18,725

Eski Dostlar
2003 Komedi Sesler 7.2 193,633

Tanrılar Ve Generaller
2003 Dram Sesler 6.3 13,798
2003 Aksiyon Sesler    

Aşka İki Hafta
2002 Komedi Sesler 6.1 91,692
2001 Dram Sesler    

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Sesler 6.2 150,228

Aşk Silahı
2000 Komedi Sesler 5.7 6,173
1999 Biyografi Sesler    

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Sesler 5.4 28,182
1999 Biyografi Sesler 7.0 2,344
1998 Macera Sesler    
1998 Biyografi Sesler 6.5 1,650

Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Sesler 6.5 11,890
1998 Dram Sesler    
1997 Dram Sesler    
1997 Suç Sesler 7.1 1,700

İlk Suç
1997 Aksiyon Sesler    

Romantik Katil
1997 Aksiyon Sesler 7.4 77,599
1996 Komedi Sesler 6.2 1,015
1996 Suç Sesler 7.3 2,490
1996 Dram Sesler 7.5 3,577

Tarayici
1994 Komedi Sesler 6.1 8,368
1994 Dram Sesler    
1991 Komedi Sesler    
1991 Dram Sesler    
1990 Komedi Sesler    
1990 Suç Sesler 7.7 26,694

Dostluk Yemini
1990 Dram Sesler 6.5 4,416
1988 Dram Sesler 7.8 20
1988 Dram Sesler    

İlişki
1988 Dram Sesler 5.0 4,294
1988 Dram Sesler 7.2 300

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Sesler 7.1 4,953
1987 Animasyon Editör    
1986 Animasyon Sesler 7.5 722
1986 Animasyon Editör 7.3 33,450
1984 Animasyon Sesler 8.0 17,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017