Giriş Kayıt
David Hankins

David Hankins


Sesler, Editör

David Hankins, sesler, editör. Prens Ve Ben (2004), Güzel Ve Çirkin (1987), İlişki (1988), Bella Mafia (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Hankins | David G. Hankins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Avrupa Muhabbeti
2004 Komedi Sesler 6.6 166,777

Prens Ve Ben
2004 Komedi Sesler 5.9 32,948

New York Zamanı
2004 Komedi Sesler 4.9 18,265

Eski Dostlar
2003 Komedi Sesler 7.2 190,165

Tanrılar Ve Generaller
2003 Dram Sesler 6.3 13,496
2003 Aksiyon Sesler    

Aşka İki Hafta
2002 Komedi Sesler 6.1 88,935
2001 Dram Sesler    

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Sesler 6.2 143,868

Aşk Silahı
2000 Komedi Sesler 5.7 5,973
1999 Biyografi Sesler    

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Sesler 5.4 27,520
1999 Biyografi Sesler 7.0 2,344
1998 Macera Sesler    
1998 Biyografi Sesler 6.5 1,650

Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Sesler 6.5 11,890
1998 Dram Sesler    
1997 Dram Sesler    
1997 Suç Sesler 7.1 1,700

İlk Suç
1997 Aksiyon Sesler    

Romantik Katil
1997 Aksiyon Sesler 7.4 75,552
1996 Komedi Sesler 6.2 1,015
1996 Suç Sesler 7.3 2,490
1996 Dram Sesler 7.4 3,454

Tarayici
1994 Komedi Sesler 6.1 8,368
1994 Dram Sesler    
1991 Komedi Sesler    
1991 Dram Sesler    
1990 Komedi Sesler    
1990 Suç Sesler 7.7 25,916

Dostluk Yemini
1990 Dram Sesler 6.5 4,416
1988 Dram Sesler 7.8 20
1988 Dram Sesler    

İlişki
1988 Dram Sesler 4.9 4,150
1988 Dram Sesler 7.2 300

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Sesler 7.1 4,686
1987 Animasyon Editör    
1986 Animasyon Sesler 7.5 722
1986 Animasyon Editör 7.3 32,656
1984 Animasyon Sesler 8.0 16,863
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,016) Passengers (8,960) Doctor Strange (5,325) Arrival (4,013) Fences (3,369) Assassin's Creed (3,261) Allied (3,084) Hacksaw Ridge (2,606) Moana (2,078) Forushande (1,684)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,938) Taboo (9,286) The 100 (9,037) Legion (8,822) The Big Bang Theory (6,430) Black Sails (6,097) Arrow (5,106) Vikings (3,922) The Flash (3,590) The Expanse (3,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017