Giriş Kayıt
Tim Hands

Tim Hands


Sesler, Oyuncu

Tim Hands, sesler, oyuncu. Taht Oyunları (2011), Tibet'te Yedi Yıl (1997), Man Up (2015), Hamlet (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Portre
2017 Biyografi Sesler 6.5 424
2016 Biyografi Sesler 8.3 1,541
2015 Aile Sesler 6.6 920
2015 Komedi Sesler 5.7 4,308

Kuzular Firarda
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 28,048
2015 Komedi Sesler 6.8 39,091

Onur
2014 Biyografi Sesler 7.8 41,498
2013 Dram Sesler 6.4 22,819
2013 Suç Sesler    

Av Zamanı
2013 Aksiyon Sesler 5.4 30,771

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Sesler 7.0 508,519
2013 Belgesel Sesler 7.2 964

Sefiller
2012 Dram Sesler 7.6 262,672
2012 Kısa Metraj Sesler 6.2 127

Korsanlar
2012 Animasyon Sesler 6.7 38,824
2011 Animasyon Sesler    
2011 Dram Sesler 5.7 641

Taht Oyunları
2011 Macera Sesler 9.5 1,246,675
2010 Aksiyon Sesler 4.6 268

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sesler 6.3 116,523

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Sesler 6.5 332,005
2010 Macera Sesler 6.2 1,084
2009 Macera Sesler    
2009 Animasyon Sesler    

Yaratılış
2009 Biyografi Sesler 6.7 11,916
2009 Komedi Sesler 5.3 3,119
2008 Komedi Sesler 6.5 691
2008 Komedi Sesler 6.4 157,632

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Oyuncu 6.6 163,157

Aşkın Kıyısında
2008 Biyografi Sesler 6.3 14,384
2007 Komedi Sesler 7.5 139

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Sesler 7.4 95,391

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Sesler 6.9 58,170
2007 Dram Sesler    
2007 Dram Sesler    
2007 Dram Sesler    

Kadının Olamam
2007 Komedi Sesler 6.0 15,138
2007 Aile Sesler 6.8 740
2007 Aksiyon Sesler 6.1 1,499
2007 Dram Oyuncu
Sesler
   

Beethoven'ı Anlamak
2006 Biyografi Sesler 6.8 11,232
2006 Dram Sesler 6.6 821
2006 Komedi Sesler    
2005 Dram Sesler 7.0 2,801

Operadaki Hayalet
2004 Dram Sesler 7.3 102,513

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Sesler 6.9 13,396

Bebek
2004 Komedi Sesler 4.9 31,315
2004 Aksiyon Sesler 5.6 639

Sevgi Herşeydir
2003 Komedi Sesler 5.8 51,351

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Sesler 6.5 29,530

Silahşör
2001 Aksiyon Sesler 4.7 12,927
2001 Dram Sesler 5.5 5,151

Toz
2001 Dram Sesler 6.7 1,853

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Sesler 6.2 50,917

Tavuklar Firarda
2000 Animasyon Sesler 7.0 150,747
2000 Dram Sesler    
2000 Dram Sesler 6.7 16,593

Zor Tercih
1999 Dram Sesler 7.2 18,434
1999 Komedi Sesler 7.7 4,524

Yırtıcı
1999 Korku Sesler 7.0 32,062
1998 Biyografi Sesler 7.5 80,315
1998 Komedi Sesler 6.2 1,445
1998 Komedi Sesler 6.4 568

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Sesler 7.0 103,962

Çakal
1997 Aksiyon Sesler 6.4 92,971
1997 Komedi Sesler 7.0 1,453

Şeytanın Öpücüğü
1997 Dram Sesler 5.9 1,349
1996 Dram Sesler 7.8 32,117
1996 Dram Sesler 5.5 2,356

Ölümcül Yolculuk
1996 Dram Sesler    
1996 Dram Sesler 7.4 950

Hiçbir Şey Kişisel Değil
1995 Dram Sesler 6.9 404

Parmak Çocuk Tom'un Maceraları
1993 Animasyon Oyuncu 7.4 1,205
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017