Giriş Kayıt
John Hancock

John Hancock (51)


Oyuncu

John Hancock, 04 Mart 1941 Hazen, Arkansas, ABD doğumlu oyuncu. (1990) Şenlik Ateşi (1990), (1982) Family Ties (1982), (1986) Crossroads (1986), (1979) 10 (1979) gibi yapımlarla biliniyor.12 Ekim 1992 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Mart 1941
Ölüm Tarihi: 12 Ekim 1992
Doğum Yeri: Hazen, Arkansas, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Komedi Oyuncu 6.5 456

Şenlik Ateşi
1990 49 Komedi Oyuncu 5.5 18,677
1990 Dram Oyuncu 4.2 342
1989 48 Komedi Oyuncu 6.3 1,654
1988 47 Komedi Oyuncu 6.3 9,964

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu 8.6 78,487
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,455
1986 45 Dram Oyuncu 7.1 11,756
1984 43 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,315

Bir Askerin Hikayesi
1984 43 Dram Oyuncu 7.2 6,744
1983 42 Suç Oyuncu    
1983 42 Komedi Oyuncu 4.5 3,003

Kumarbazlar
1983 42 Komedi Oyuncu 5.1 1,571

Uçak 2
1982 41 Komedi Oyuncu 6.1 42,058
1982 Komedi Oyuncu 7.2 13,208
1981 40 Komedi Oyuncu 6.3 1,518
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,796
1979 38 Komedi Oyuncu 6.0 13,355
1979 38 Macera Oyuncu 7.4 6,069

Tehlikeli Oyun
1978 37 Komedi Oyuncu 6.8 11,705
1971 30 Dram Oyuncu 6.6 412
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,745) Den of Thieves (3,455) Maze Runner: The Death Cure (3,157) Hostiles (2,815) Winchester (2,755) 12 Strong (2,422) Submergence (1,827) A martfüi rém (1,554) The Commuter (1,528) Peter Rabbit (1,370)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,918) Supernatural (4,747) The Flash (3,639) The Terror (3,375) The Big Bang Theory (3,311) Gotham (2,790) Legion (2,752) Arrow (2,310) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,281) The Expanse (2,237)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018