Giriş Kayıt
John Hancock

John Hancock (51)


Oyuncu

John Hancock, 04 Mart 1941 Hazen, Arkansas, ABD doğumlu oyuncu. (1990) Şenlik Ateşi (1990), (1982) Family Ties (1982), (1986) Crossroads (1986), (1979) 10 (1979) gibi yapımlarla biliniyor.12 Ekim 1992 tarihinde (51 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Mart 1941
Ölüm Tarihi: 12 Ekim 1992
Doğum Yeri: Hazen, Arkansas, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Komedi Oyuncu 6.5 456

Şenlik Ateşi
1990 49 Komedi Oyuncu 5.5 18,511
1990 Dram Oyuncu 4.2 342
1989 48 Komedi Oyuncu 6.3 1,654
1988 47 Komedi Oyuncu 6.3 9,155

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu 8.6 71,000
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,122
1986 45 Dram Oyuncu 7.1 11,154
1984 43 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,315

Bir Askerin Hikayesi
1984 43 Dram Oyuncu 7.2 6,744
1983 42 Suç Oyuncu    
1983 42 Komedi Oyuncu 4.5 3,003

Kumarbazlar
1983 42 Komedi Oyuncu 5.1 1,571

Uçak 2
1982 41 Komedi Oyuncu 6.1 39,673
1982 Komedi Oyuncu 7.2 12,449
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,298
1979 38 Komedi Oyuncu 6.0 12,863
1979 38 Macera Oyuncu 7.4 5,711

Tehlikeli Oyun
1978 37 Komedi Oyuncu 6.8 10,980
1971 30 Dram Oyuncu 6.6 412
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,012) American Gods (6,711) Fargo (5,168) Lucifer (5,167) Into the Badlands (3,368) The 100 (3,117) Twin Peaks (2,946) Arrow (2,746) 12 Monkeys (2,176) Better Call Saul (2,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017