Giriş Kayıt
Jerry Hamza

Jerry Hamza


Yapımcı

Jerome Hamza, yapımcı.

Gerçek İsmi: Jerome Hamza
Diğer Bir İsmi: Jerold Hamza
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Yapımcı    
2005 Komedi Yapımcı    
2001 Belgesel Yapımcı    
1999 Belgesel Yapımcı    
1997 Komedi Yapımcı    
1996 Komedi Yapımcı    
1996 Belgesel Yapımcı    
1992 Belgesel Yapımcı    
1990 Komedi Yapımcı    
1988 Belgesel Yapımcı    
1986 Belgesel Yapımcı    
1984 Komedi Yapımcı    
1982 Belgesel Yapımcı    
1978 Belgesel Yapımcı 8.4 895
1977 Komedi Yapımcı    
Film Altyazıları
Live by Night (9,609) Why Him? (6,602) Rogue One (3,365) Resident Evil: The Final Chapter (3,344) Patriots Day (2,382) Assassin's Creed (2,115) Hidden Figures (2,018) Paterson (1,301) Split (1,244) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,160) Black Sails (4,180) Into the Badlands (3,224) Legion (2,382) The 100 (2,138) Vikings (1,832) Taken (1,539) Arrow (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017