Giriş Kayıt
Lionel Hampton

Lionel Hampton (94)


Oyuncu

Lionel Leo Hampton, 20 Nisan 1908 Louisville, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu. Malcolm X (1992) yapımıyla biliniyor.31 Ağustos 2002 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Lionel Leo Hampton
Doğum Tarihi: 20 Nisan 1908
Ölüm Tarihi: 31 Ağustos 2002
Doğum Yeri: Louisville, Kentucky, ABD
Diğer Bir İsmi: Lionel Hampton and His Band | Lionel Hampton's Inn
Takma İsmi: The Gates of Swing
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 Komedi Oyuncu    
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,338
1956 48 Biyografi Oyuncu 6.7 884

Unutulmaz Melodiler
1954 46 Biyografi Oyuncu 7.3 6,318

Bir Şarkı Doğuyor
1948 40 Komedi Oyuncu 7.1 1,580
1938 30 Belgesel Oyuncu 8.7 84
1936 28 Komedi Oyuncu 6.7 489
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017