Giriş Kayıt
Craig Hammack

Craig Hammack


Görsel Efekt

Craig Hammack, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jason Craig Hammack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 334,911

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 93,583

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 144,143

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 495,074

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 152,756

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 211,059

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,778

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 125,653

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 528,055

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 352,938

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 120,004

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 558,163

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 305,494

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 561,089
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 208,138

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 502,075
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 268,463

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 62,778

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 134,731

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 5.9 66,520

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.7 847,633

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 63,335
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017