Giriş Kayıt
Craig Hammack

Craig Hammack


Görsel Efekt

Craig Hammack, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jason Craig Hammack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 56,703

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 137,190

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 478,299

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 149,824

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 207,051

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,366

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 121,958

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 519,227

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 344,010

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 117,667

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 539,160

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 297,375

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 543,247
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 202,373

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 485,671
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 262,070

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 61,618

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 132,420

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 5.9 65,200

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.7 821,591

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 61,966
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017