Giriş Kayıt
Craig Hammack

Craig Hammack


Görsel Efekt

Craig Hammack, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jason Craig Hammack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 368,932

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 105,827

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 147,780

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 506,907

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 154,943

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 213,866

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,997

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 127,663

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 533,719

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 359,442

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 121,650

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 569,011

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 311,380

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 571,845
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 211,991

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 512,080
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 272,739

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,626

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 136,674

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 6.0 67,487

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 864,617

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 64,286
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017