Giriş Kayıt
Craig Hammack

Craig Hammack


Görsel Efekt

Craig Hammack, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jason Craig Hammack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 68,475

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 138,619

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 482,376

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 150,398

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 207,927

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,452

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 122,969

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 521,198

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 345,945

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 118,175

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 542,554

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 299,300

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 547,016
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 203,553

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 489,217
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 263,618

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 61,830

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 132,942

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 5.9 65,635

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.7 827,772

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 62,294
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,564) Supernatural (7,710) The Expanse (4,842) Vikings (4,703) The Big Bang Theory (3,921) Suits (3,646) Legion (3,435) The Blacklist (3,339) Arrow (3,187) Sherlock (2,910)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017