Giriş Kayıt
Craig Hammack

Craig Hammack


Görsel Efekt

Craig Hammack, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jason Craig Hammack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 130,443

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 410,492

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 115,311

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 151,473

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 518,017

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 156,975

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 216,476

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 30,553

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 129,592

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 539,473

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 366,364

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 123,613

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 578,791

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 317,836

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 593,576
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 216,060

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 532,373
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 278,250

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 64,442

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 138,909

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 6.0 68,300

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 883,255

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 65,304
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018