Giriş Kayıt
Craig Hammack

Craig Hammack


Görsel Efekt

Craig Hammack, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jason Craig Hammack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 280,042

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 80,966

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 140,431

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 486,884

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 151,066

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 208,919

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,554

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 123,914

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 523,474

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 348,249

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 118,723

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 546,490

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 301,503

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 551,648
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 205,171

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 493,542
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 265,215

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 62,154

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 133,548

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 5.9 65,724

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.7 835,449

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 62,631
Film Altyazıları
Live by Night (13,775) Resident Evil: The Final Chapter (6,233) Why Him? (6,074) Rogue One (4,447) Patriots Day (3,462) Hidden Figures (3,397) Assassin's Creed (3,245) Paterson (2,313) Split (2,311) Allied (2,255)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,446) The 100 (3,888) The Flash (3,558) Legion (3,491) Into the Badlands (3,071) The Originals (2,664) The Last Kingdom (2,329) Arrow (2,186) Vikings (2,177) Designated Survivor (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017