Giriş Kayıt
Craig Hammack

Craig Hammack


Görsel Efekt

Craig Hammack, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jason Craig Hammack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Görsel Efekt    

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 354,570

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 100,785

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 146,155

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 501,427

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 153,965

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 212,686

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,984

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 126,786

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 531,119

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 356,366

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 120,903

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 563,658

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 308,494

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 566,710
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 210,168

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 507,316
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 270,844

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,205

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 135,813

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 6.0 67,053

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.7 856,955

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 63,858
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017