Giriş Kayıt
Craig Hammack

Craig Hammack


Görsel Efekt

Craig Hammack, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Jason Craig Hammack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 233,052

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 420,150

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 118,093

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 152,994

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 522,296

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 157,924

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 217,595

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 30,698

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 130,486

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 542,090

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 369,605

Aman Tanrım
2007 Komedi Görsel Efekt 5.4 124,648

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 583,041

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 320,546

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 599,622
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 217,690

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 537,694
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 280,324

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 64,841

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 139,685

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 6.0 68,744

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 890,931

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 65,716
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018