Giriş Kayıt
Chuck Hamilton

Chuck Hamilton (66)


Oyuncu, Dublör

Charles Hamilton Pracht, 09 Aralık 1903 Vallejo, California, ABD doğumlu oyuncu, dublör. (1962) Lonely Are the Brave (1962), (1954) Taşralı Kız (1954), (1946) The Dark Corner (1946), (1949) Champion (1949) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charles Hamilton Pracht
Doğum Tarihi: 09 Aralık 1903
Doğum Yeri: Vallejo, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Charles 'Chuck' Hamilton | Charles Hamilton
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 Western Oyuncu 8.0 85
1966 63 Western Oyuncu 6.4 355
1965 Aksiyon Oyuncu 8.2 3,009

Kahraman Silahşör
1964 61 Western Oyuncu 6.3 1,169
1964 61 Biyografi Oyuncu 6.8 2,632

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 2,287
1963 60 Western Oyuncu 5.7 266

Korkusuzlar
1962 59 Gerilim Oyuncu 7.8 21,331

Bülbülü Öldürmek
1962 59 Dram Oyuncu 8.3 230,272
1962 59 Dram Oyuncu 7.7 6,041

Kahramanın Sonu
1962 59 Dram Oyuncu 8.1 56,135

Elmacı Kadın
1961 58 Komedi Oyuncu 7.3 4,535
1960 57 Dram Oyuncu 7.5 2,177
1960 57 Aile Oyuncu 5.2 251
1959 56 Komedi Oyuncu 6.5 928
1959 56 Komedi Oyuncu 6.7 1,037
1959 Western Oyuncu 7.9 256
1959 Western Dublör 7.6 63
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,844
1959 56 Dram Oyuncu    
1959 56 Western Oyuncu 6.8 346
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,295
1958 55 Bilim-Kurgu Dublör 4.7 22
1958 55 Western Oyuncu 6.6 468

Korsan
1958 55 Macera Oyuncu
Dublör
6.6 1,694
1957 54 Komedi Oyuncu 5.9 462

Teneke Yıldız
1957 54 Western Oyuncu 7.4 3,622
1957 Macera Oyuncu 8.4 1,919
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,425
1957 54 Kara Film Oyuncu 6.0 245

Keşfedilmemiş Ülke
1957 54 Macera Dublör 5.8 1,019
1957 54 Dram Oyuncu 6.5 1,390
1957 54 Suç Oyuncu 7.0 265
1957 54 Macera Oyuncu 6.6 1,122
1957 54 Biyografi Oyuncu 7.0 221

Ölümcül Peygamber Devesi
1957 54 Korku Oyuncu 4.7 2,241
1957 54 Biyografi Oyuncu 7.0 1,310
1957 54 Dram Oyuncu 6.7 200

Hapishane Kaçkını
1956 53 Western Oyuncu
Dublör
6.1 279

80 Günde Devr-i Alem
1956 53 Macera Oyuncu 6.8 19,002

On Emir
1956 53 Macera Dublör
Oyuncu
7.9 50,713

Rüzgâra Yazılanlar
1956 53 Dram Oyuncu 7.5 7,587
1956 53 Dram Dublör 6.0 211

Asi Gençlik
1955 52 Dram Oyuncu 7.8 67,280
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,575
1955 52 Korku Oyuncu 5.8 688
1955 52 Western Oyuncu
Dublör
6.1 158
1954 51 Komedi Oyuncu 7.7 46,979

Sahne Işıkları
1954 51 Komedi Oyuncu 6.5 4,173

Taşralı Kız
1954 51 Dram Oyuncu 7.3 4,104
1954 51 Western Oyuncu 6.6 768

Kont Myles İntikam Peşinde
1954 51 Macera Oyuncu 6.5 1,047
1953 50 Komedi Oyuncu 6.7 3,277
1953 50 Dram Oyuncu 7.0 429

Şeytan Kanyonu
1953 50 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 230

Alamo Kalesindeki Adam
1953 50 Western Oyuncu
Dublör
6.6 1,102

Aşk Yaraları
1953 50 Dram Oyuncu 7.2 1,079
1953 50 Western Oyuncu
Dublör
5.8 435

Ali Baba'nın Oğlu
1952 49 Fantastik Oyuncu
Dublör
5.9 374

Harikalar Sirki
1952 49 Dram Oyuncu
Dublör
6.7 9,980
1952 49 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.7 1,636
1952 49 Macera Oyuncu 6.1 177
1952 49 Western Oyuncu 6.3 843
1952 49 Komedi Oyuncu 7.2 1,589
1952 49 Suç Oyuncu 7.1 1,699
1952 49 Komedi Oyuncu 6.5 823
1952 49 Western Oyuncu 6.6 511
1952 49 Western Oyuncu 6.0 127
1951 48 Dram Oyuncu
Dublör
6.4 185
1951 48 Macera Oyuncu
Dublör
5.9 167
1951 48 Komedi Oyuncu 7.1 2,820

Guadalkanal Cehennemi
1951 48 Dram Oyuncu 6.4 3,479
1951 48 Dram Oyuncu 6.4 1,432
1951 48 Suç Oyuncu 6.7 153
1951 48 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.2 570
1951 48 Komedi Oyuncu 7.0 3,710

Öldürülecek Kadın
1951 48 Dram Oyuncu 7.4 3,040
1951 48 Macera Oyuncu 5.9 154
1950 Suç Oyuncu 6.9 630
1950 47 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.5 324

Sunset Bulvarı
1950 47 Dram Oyuncu 8.5 149,057
1950 47 Aksiyon Oyuncu 6.8 472

Korkusuz Kadın
1950 47 Suç Oyuncu 7.6 5,415
1950 47 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.1 217

Samson ve Dalilâ
1949 46 Macera Oyuncu 6.8 5,122
1949 46 Suç Oyuncu 6.1 484
1949 46 Dram Oyuncu
Dublör
6.5 459
1949 46 Suç Oyuncu
Dublör
6.3 474
1949 46 Dram Oyuncu 6.8 214
1949 46 Dram Oyuncu 6.6 100
1949 46 Komedi Oyuncu 7.0 438
1949 46 Western Oyuncu
Dublör
6.4 246
1949 46 Suç Oyuncu 6.5 225
1949 46 Dram Oyuncu 7.5 2,488
1949 46 Suç Oyuncu 6.7 177
1949 46 Suç Oyuncu 6.9 2,246
1949 46 Suç Oyuncu 6.6 790

Şeytanın Gücü
1948 45 Suç Oyuncu 7.4 4,230

Don Juan'ın Maceraları
1948 45 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,150
1948 45 Komedi Oyuncu 6.7 496
1948 45 Biyografi Oyuncu
Dublör
6.5 2,011
1948 45 Kara Film Oyuncu
Dublör
6.6 117
1948 45 Suç Oyuncu 7.7 5,711

New York Esrarı
1948 45 Suç Oyuncu 7.7 8,795
1947 44 Komedi Oyuncu 6.7 495

Mağlup Edilemeyenler
1947 44 Macera Oyuncu
Dublör
7.2 1,367
1947 44 Suç Oyuncu 7.7 6,654
1947 44 Kara Film Oyuncu 7.0 564

Şehzade Sinbad
1947 44 Romantik Oyuncu 6.3 1,435
1947 44 Dram Oyuncu
Dublör
7.2 4,613
1946 43 Kara Film Oyuncu 6.9 1,077
1946 43 Dram Oyuncu
Dublör
6.6 795
1946 43 Suç Oyuncu 7.0 1,804
1946 43 Dram Oyuncu 7.5 5,842
1946 43 Aksiyon Oyuncu 6.1 152
1946 43 Suç Oyuncu 7.2 2,968
1946 43 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.3 462

Scarlet Caddesi
1945 42 Dram Oyuncu 7.9 10,604
1945 42 Macera Oyuncu
Dublör
6.4 1,111
1945 42 Suç Oyuncu
Dublör
5.9 265
1945 42 Biyografi Oyuncu 6.6 1,282
1944 41 Komedi Oyuncu
Dublör
5.4 266
1944 41 Macera Oyuncu 7.1 1,356
1944 41 Dram Oyuncu 7.0 993
1944 41 Dram Oyuncu
Dublör
6.9 579
1944 41 Korku Oyuncu
Dublör
6.5 541
1943 40 Macera Oyuncu
Dublör
6.6 779
1943 40 Dram Oyuncu 7.6 1,192
1943 40 Komedi Oyuncu
Dublör
7.2 2,099

Kulisteki Esrar
1943 40 Komedi Oyuncu 6.4 1,575
1942 39 Dram Oyuncu
Dublör
6.6 793

Camdan Anahtar
1942 39 Suç Oyuncu
Dublör
7.1 4,016

Kiralık Silah
1942 39 Suç Oyuncu
Dublör
7.6 6,220
1942 39 Komedi Oyuncu
Dublör
7.4 1,736

Rüzgar Biçenler
1942 39 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.8 2,221
1942 39 Dram Oyuncu 6.0 274
1941 38 Dram Oyuncu
Dublör
6.5 313

Sullivan'ın Öyküsü
1941 38 Macera Oyuncu 8.1 19,142
1941 38 Dram Dublör 6.9 859
1941 38 Macera Oyuncu 7.6 2,597
1941 38 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.9 211
1941 38 Komedi Oyuncu 6.0 1,159
1941 38 Komedi Oyuncu 6.8 641
1941 38 Suç Oyuncu 7.2 649
1940 37 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.7 1,085
1940 37 Dram Oyuncu 6.4 196
1940 37 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.8 23
1940 37 Komedi Oyuncu 6.7 711
1940 37 Suç Oyuncu 7.0 758
1940 37 Macera Oyuncu 7.7 965
1940 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,386

Rüzgar Gibi Geçti
1939 36 Dram Oyuncu 8.2 228,330

Atlas Ekspresi
1939 36 Dram Oyuncu
Dublör
7.2 1,675
1939 36 Suç Oyuncu 6.1 293
1939 36 Suç Oyuncu 6.8 918
1939 36 Gerilim Oyuncu 7.4 2,133
1939 36 Komedi Oyuncu 7.6 987
1939 36 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.1 7
1939 36 Suç Oyuncu 6.8 245
1939 36 Müzikal Oyuncu 4.8 512

Para Beraber Gitmez
1938 35 Komedi Oyuncu 8.0 18,687
1938 35 Dram Oyuncu 7.0 77
1938 35 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 62
1938 35 Dram Oyuncu 7.4 1,222
1938 35 Komedi Oyuncu 7.3 2,136
1938 35 Komedi Oyuncu
Dublör
5.9 275

Bir Yıldız Doğuyor
1937 34 Dram Oyuncu 7.6 5,589
1937 34 Komedi Oyuncu
Dublör
6.4 351
1937 34 Komedi Oyuncu
Dublör
7.6 1,056
1937 34 Suç Oyuncu
Dublör
6.3 491
1937 34 Dram Oyuncu
Dublör
6.8 435
1937 34 Romantik Oyuncu 6.3 230

Günahsız Katiller
1937 34 Suç Oyuncu
Dublör
7.4 3,963
1936 33 Biyografi Oyuncu
Dublör
7.0 1,483
1936 33 Komedi Oyuncu 6.5 353
1936 33 Dram Oyuncu
Dublör
5.9 149

Bay Deeds Şehre Gidiyor
1936 33 Komedi Oyuncu 8.0 15,396
1936 33 Komedi Oyuncu 6.7 541

Modern Zamanlar
1936 33 Komedi Oyuncu 8.5 155,552
1936 33 Komedi Oyuncu
Dublör
7.5 1,030
1935 32 Macera Dublör
Oyuncu
6.7 747

Operada Bir gece
1935 32 Komedi Oyuncu
Dublör
8.1 25,195
1935 32 Müzikal Oyuncu 5.9 191
1934 31 Komedi Oyuncu
Dublör
6.4 587
1933 30 Komedi Oyuncu 7.5 2,732
1933 30 Dram Oyuncu 6.6 279
1933 30 Dram Oyuncu 6.5 880
1932 29 Dram Oyuncu 6.8 574
1932 29 Komedi Oyuncu
Dublör
5.8 191
1932 29 Suç Oyuncu
Dublör
6.9 777
1930 27 Dram Oyuncu 6.7 131
1930 27 Komedi Oyuncu 6.0 141
1927 24 Komedi Oyuncu 7.6 235
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017